Foto: Kelly Piquet zet Max Verstappen voor schut in opvallend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet haar kledingkast ligt vol met prachtige jurken, maar wat de Braziliaanse nú aan heeft is wel heel opvallend. 

De beeldschone Kelly Piquet staat samen met haar vriend Max Verstappen lekker te poseren in een prachtige tuin tijdens een exclusief feestje. Voor de gelegenheid hadden de twee tortelduifjes zich weer helemaal opgedoft, en blijkbaar stiekem ook een beetje verkleed! Kelly Piquet maakt van het fotomomentje gebruik om Max een beetje voor schut te zetten, terwijl ze zelf stiekem de meest opvallende outfit droeg!

Kelly Piquet en Max Verstappen lijken op vogels

De knappe Braziliaan heeft letterlijk haar veren uitgeslagen. Met haar jurkje lijkt het model eerder op een suikerspin, of zoals ze zelf zegt: een flamingo. Tussen de foto’s door maakt ze een grapje dat Max Verstappen eruit ziet als een pinguïn. De mensen die op het feestje waren zouden bijna denken dat ze in de dierentuin waren beland. Gelukkig voor Kelly Piquet vinden haar volgers het geweldig. De kleur roze staat haar dan ook uitstekend. De jurk valt zelfs een beetje weg in de achtergrond. Met de mooie roze lucht aan de horizon is het uiteindelijk een prachtplaatje geworden. De knappe Braziliaan laat op haar volgende paar slides zien dat ze ook enorm kan lachen met haar vriendje. Het maakt ze niet uit dat ze eruit zien als twee dieren, als de twee tortelduifjes maar samen zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet gaat glimmend over straat

Wanneer de knappe Braziliaan over straat loopt valt ze al gelijk op. Nu heeft ze ook nog is een broek aan wat er zeker voor zorgt dat de mensen haar gaan zien. Sterker nog wanneer de mensen bij Kelly in de buurt komen raken ze verblind. Ze heeft namelijk een glimmende broek aan. Uiteindelijk wordt het allemaal duidelijk en is Kelly Piquet onderweg naar een fotoshoot. Tussen al deze prachtige dames is het natuurlijk, ook voor Kelly Piquet, enorm lastig om op te vallen. Met deze broek zorgt ze er in ieder geval voor dat niet alleen de camera mannen worden verblind.

Fan maakt prachtige tekening van Kelly Piquet en Max Verstappen

Zoals eerder was aangegeven zagen de twee tortelduifjes eruit als een flamingo en pinguïn. Een fan was zelfs zo verliefd op hun carnavalsoutfits dat ze besloot om een tekening te maken. De vrolijke foto van hierboven werd dan ook nagemaakt op een verbluffende manier. Zie hieronder wat een prachtplaatje het is geworden.

Kelly Piquet en Max Verstappen in één?

De laatste tijd worden er steeds meer foto’s gefotoshopt. Wie altijd benieuwd was hoe Max Verstappen en Kelly Piquet er samen uitzagen, dan heeft deze fan het antwoord. Hij heeft namelijk van de twee geliefden, één persoon gemaakt. De uitkomst van deze fotoshop ziet er dan ook hilarisch uit! Max Verstappen heeft zelf al een keer aangegeven dat hij zijn eigen foto’s niet terug hoeft te zien. Hier heeft de F1-coureur geen behoefte aan. Dat een fan zulke foto’s bewerkt maakt de nuchtere Nederlander dan ook niet uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...