Foto: Kelly Piquet was dankzij dit open shirtje hét middelpunt van F1-weekend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Niet winnaar Max, niet debutant De Vries, maar de oogverblindende Kelly Piquet zorgde ervoor dat niemand om haar heen kon!

Kelly Piquet zet wel vaker prachtige foto’s van zichzelf online. En dit keer is het ook weer raak. De prachtige Braziliaanse droeg tijdens de Grand Prix in Monza een schitterend shirtje. Het weer was prachtig tijdens het F1-weekend en dat levert prachtige beelden op van Kelly. De foto die Kelly Piquet online heeft gezet maakt haar dan ook het middelpunt van het F1-weekend; niemand kon deze dame negeren toen ze in Monza verscheen!
Veel gefluit tegen Max in Italië tijdens F1-weekend

Wie Kelly Piquet zag langslopen had waarschijnlijk wel even gefloten naar de prachtige Braziliaan. Toch was het gefluit dit weekend niet voor Kelly Piquet, maar voor haar vriendje Max Verstappen. Max Verstappen werd dit hele weekend uitgefloten door de fans van Ferrari. Uiteindelijk deed dit Max Verstappen niks en won die uiteindelijk ook de race. De fans van Ferrari mogen zo hard fluiten als ze kunnen, maar Kelly Piquet blijft Max aanmoedigen. Ook nu stond ze haar vriendje weer aan te moedigen bij zijn overwinning. Terwijl iedereen Max Verstappen uitfloot, bleef Kelly Piquet onderaan het podium juichen. Ze zag voor de elfde keer dit seizoen dat haar vriendje had gewonnen. Hopelijk zien we Kelly Piquet weer in een open shirtje terug, ditmaal in Singapore waar de volgende race zal plaats vinden.

Ook Kelly Piquet wordt moe van Max Verstappen

Dat Max Verstappen dit seizoen niet is te verslaan ziet iedereen. De fans worden er zelfs een beetje moe van om elke keer te moeten zien hoe Max Verstappen wint. Naast alle fans lijkt het erop dat zelfs zijn eigen vriendin, Kelly Piquet, er moe van wordt. Gapend kijkt ze naar het scherm wetend dat Max Verstappen de race toch wel gaat winnen. De onderstaande video werd genomen wanneer Max Verstappen al op de eerste plek lag. Als het aan de prachtige Braziliaan ligt mag haar vriendje het de volgende keer wat rustiger aan doen.

Kelly Piquet laat zich graag zien

Als het aankomt op sociale media zijn er veel dames die zichzelf verlegen opstellen. Kelly Piquet daarentegen wilt zichzelf graag in het middelpunt zetten van de aandacht. Met verleidelijke foto’s zijn er veel volgers die helemaal weg zijn van haar. Kelly Piquet is ook een prachtvrouw en dit laat zij dan ook al te graag zien. Met deze prachtige foto’s straalt ze vertrouwen uit en laat ze zien aan de buitenwereld dat ze tevreden is met zichzelf. Veel volgers van haar zijn dan ook jaloers op Max Verstappen. Een volger zegt dan ook: “Max just winning at life”. Niet alleen op de baan, maar ook buiten de baan lijkt Max te winnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman houdt hoofd scheef en toont haar enorme wolkenkrabbers (foto!)

Juultje Tieleman houdt haar hoofd scheef terwijl ze haar enorme wolkenkrabbers toont aan haar volgers!

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?