Foto: Kelly Piquet verwent volgers met doorschijnend badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet, de knappe vriendin van coureur Max Verstappen, heeft de gewoonte om op de foto te gaan in de meest verleidelijke pakjes. 

In strak badpakje laat Kelly Piquet alles zien

Kelly Piquet maakt er de gewoonte van om haar volgers flink te verwennen. Dat doet de ontzettend knappe brunette met foto’s van haar meest verleidelijke pakjes. Zo heeft ze nu ook weer een badpakje aangetrokken waar je alleen maar van kan genieten. Kelly kreeg eerder al flink wat vragen over haar nieuwe badpak en besloot om er maar eens een goede foto van te plaatsen in haar story. Ze kiest misschien niet de meest verleidelijke houding uit in het plaatje om haar badpak een beetje te promoten. Maar dat heeft Kelly ook helemaal niet nodig om zichzelf in het zonnetje te zetten. Haar prachtige is namelijk mooi om naar te kijken in elke houding.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Badpak van Kelly Piquet schijnt een beetje door

Wel is het een bijzonder badpak waar Kelly Piquet nu weer mee is komen aanzetten. Het laat maar weinig aan de verbeelding over, aangezien je erg veel kan zien van Kelly haar prachtige lijf. Maar het badpak zelf lijkt met al die kleine gaatje die er in zitten ook een beetje door te schijnen. Gelukkig zit er op de meest cruciale plekken nog een beetje extra stof, zodat Kelly zich nog net aan een klein beetje kan bedekken. maar het zorgt wel voor een ongelooflijk verleidelijke outfit. De volgers van Kelly boffen maar dat de knappe brunette dit soort plaatjes graag voor ze online zet.

Kelly Piquet geniet van de zon in strakke pakjes

Als Kelly niet in de buurt is van Max Verstappen en ook niet aan het werk is, dan is haar favoriete hobby om te genieten van de zon. Dat zie je ook wel terug in haar foto’s. Kelly is altijd wel ergens op een warme plek aanwezig en geniet van de zonnestralen in de meest exotische en verleidelijke pakjes. Daarom is het ook zeker de moeite waard om het Instagram kanaal van deze knappe dame te volgen. Je weet namelijk nooit wanneer ze weer op een bijzondere plek in een nog veel bijzonderder pakje staat te poseren. Daarvoor zal je toch echt de tijdlijn van Kelly in de gaten moeten houden.

Kelly Piquet maakt bijzondere foto’s voor Vogue

Laatst stond Kelly Piquet in Vogue magazine en daar mocht ze een bijzondere fotoshoot voor doen. De foto’s kan je terugvinden op Kelly haar social media en ze zijn absoluut om van te smullen. Met elke foto bewijst Kelly maar weer waarom ze een van de mooiste vrouwen ter wereld is. Wat heeft die Max Verstappen toch ook een ongelooflijk mooi leventje, en dan niet alleen vanwege zijn trofeeën. Hij mag namelijk elke avond naast deze aantrekkelijke dame liggen. En dat is toch wel iets meer waard dan al die prijzen bij elkaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.