Foto: Kelly Piquet verwent volgers met doorschijnend badpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet, de knappe vriendin van coureur Max Verstappen, heeft de gewoonte om op de foto te gaan in de meest verleidelijke pakjes. 

In strak badpakje laat Kelly Piquet alles zien

Kelly Piquet maakt er de gewoonte van om haar volgers flink te verwennen. Dat doet de ontzettend knappe brunette met foto’s van haar meest verleidelijke pakjes. Zo heeft ze nu ook weer een badpakje aangetrokken waar je alleen maar van kan genieten. Kelly kreeg eerder al flink wat vragen over haar nieuwe badpak en besloot om er maar eens een goede foto van te plaatsen in haar story. Ze kiest misschien niet de meest verleidelijke houding uit in het plaatje om haar badpak een beetje te promoten. Maar dat heeft Kelly ook helemaal niet nodig om zichzelf in het zonnetje te zetten. Haar prachtige lichaam is namelijk mooi om naar te kijken in elke houding.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Badpak van Kelly Piquet schijnt een beetje door

Wel is het een bijzonder badpak waar Kelly Piquet nu weer mee is komen aanzetten. Het laat maar weinig aan de verbeelding over, aangezien je erg veel kan zien van Kelly haar prachtige lijf. Maar het badpak zelf lijkt met al die kleine gaatje die er in zitten ook een beetje door te schijnen. Gelukkig zit er op de meest cruciale plekken nog een beetje extra stof, zodat Kelly zich nog net aan een klein beetje kan bedekken. maar het zorgt wel voor een ongelooflijk verleidelijke outfit. De volgers van Kelly boffen maar dat de knappe brunette dit soort plaatjes graag voor ze online zet.

Kelly Piquet geniet van de zon in strakke pakjes

Als Kelly niet in de buurt is van Max Verstappen en ook niet aan het werk is, dan is haar favoriete hobby om te genieten van de zon. Dat zie je ook wel terug in haar foto’s. Kelly is altijd wel ergens op een warme plek aanwezig en geniet van de zonnestralen in de meest exotische en verleidelijke pakjes. Daarom is het ook zeker de moeite waard om het Instagram kanaal van deze knappe dame te volgen. Je weet namelijk nooit wanneer ze weer op een bijzondere plek in een nog veel bijzonderder pakje staat te poseren. Daarvoor zal je toch echt de tijdlijn van Kelly in de gaten moeten houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet maakt bijzondere foto’s voor Vogue

Laatst stond Kelly Piquet in Vogue magazine en daar mocht ze een bijzondere fotoshoot voor doen. De foto’s kan je terugvinden op Kelly haar social media en ze zijn absoluut om van te smullen. Met elke foto bewijst Kelly maar weer waarom ze een van de mooiste vrouwen ter wereld is. Wat heeft die Max Verstappen toch ook een ongelooflijk mooi leventje, en dan niet alleen vanwege zijn trofeeën. Hij mag namelijk elke avond naast deze aantrekkelijke dame liggen. En dat is toch wel iets meer waard dan al die prijzen bij elkaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...