Foto: Kelly Piquet steelt de show in roze jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, heeft op een feestje de show gestolen met deze bijzondere roze jurk. 

Kelly Piquet heeft over het algemeen de meest mooi outfits in huis hangen. En die outfits draagt ze vaak naar leuke en spannende feestjes, waarbij ze zelf ook een beetje verleidelijk voor de dag moet komen. Dat is haar met deze roze jurk uitstekend gelukt. De knappe brunette mocht aan de arm van Max mee naar een feestje en trok daarvoor een van haar meest spannende jurkjes aan. De jurk kleurde uiteindelijk erg goed bij het licht dat ook lekker roze straalde. Zo zag Kelly er af en toe wel een klein beetje uit als een suikerspin, maar dat maakt niet zoveel uit. De foto’s die het knappe model van zichzelf maakte, werden erg goed ontvangen door haar volgers.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet deelt zeer kiekjes op boot met Max Verstappen
Het korte jurkje van Kelly laat veel zien op de foto

Het jurkje van Kelly Piquet is zeker erg stijlvol, maar is niet heel erg verhullend. Sterker nog, met dit jurkje aan kan je bij Kelly juist een heleboel zien. En dat zullen haar volgers ongetwijfeld niet heel erg vinden. Max ook niet trouwens, want die staat dolgelukkig naast zijn ontzettend knappe vriendin te poseren. Max mag wel in zijn handen wrijven met zo’n ongelooflijk knappe vrouw aan zijn arm. Nu is Max natuurlijk ook de huidige wereldkampioen in de F1, dus dan kan je het een en ander voor elkaar krijgen, maar zelfs dan is Kelly Piquet aan de haak slaan geen gemakkelijke taak. Maar Max heeft dat met een beetje doorzettingsvermogen toch voor elkaar weten te krijgen.

Max en Kelly beleven spannende avond samen

Aan de foto’s te zien hebben zowel Max als Kelly de avond van hun leven gehad. Ze zijn lekker gaan feesten zonder zorgen en konden zich de hele avond heerlijk gek gedragen. En dat vonden de coureur en het knappe model natuurlijk wel erg fijn. Een avondje ertussenuit was voor het bekende stel erg goed. Aangezien ze elkaar nog wel eens mislopen, vanwege hun drukke schema genieten Max en Kelly juist extra veel van de momenten die ze met elkaar hebben.

Kelly Piquet trekt jurkje uit op ‘morning after’-foto

Het knappe model laat ook maar gelijk aan haar volgers zien wat er met haar spannende jurkje gebeurt als ze er klaar mee is. Dan verdwijnt die namelijk gewoon op de grond. En dat is ergens wel een beetje zonde, maar aan de andere kant valt het heel erg goed te begrijpen. Als je helemaal uitgefeest bent en in de vroege uurtjes thuis komt, dan denk je niet meer te hard na over waar je jouw kleren dumpt. Die moeten zo snel mogelijk uit zodat je lekker je bed in kan duiken. Het lijkt er nog wel op dat Max en Kelly even met elkaar in bad zijn gedoken na hun avondje feesten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?