Foto: Kelly Piquet showt weinig verhullende zomerjurkjes in eigen slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie Kelly Piquet heeft een hele nieuwe reeks aan kleding gehaald. En daarmee imponeert ze haar volgers vanaf haar slaapkamer. 

De erg knappe vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, heeft een hele reeks aan nieuwe kleding in huis gehaald. En die moet natuurlijk even getoond worden aan haar volgers. Die moeten alle pakjes van Kelly nog wel even officieel goedkeuren, voordat ze er mee over straat kan. En dus deelt Kelly in een grote post op Instagram al haar nieuwe pakjes. En dat zijn er een hoop. We lopen even alle opmerkelijke pakjes met je door, zodat je een goed beeld hebt van de verleidelijke en weinig verhullende zomerjurkjes van Kelly Piquet. Dan ben je namelijk weer helemaal bij.

Lees ook: Video: Beeldschone Kelly Piquet filmt zichzelf vanuit zeer interessante hoek

Kelly in verleidelijk jurkje laat veel zien

Het eerste opmerkelijke jurkje dat Kelly laat zien op Instagram, is gelijk een goede. Het ongelooflijk verleidelijke kledingstuk laat een hoop zien van het knappe van Kelly. Zo zien je niet alleen haar blote armen en een deel van haar zij, maar ook een groot deel van haar heupen en benen liggen gewoon in het zicht bij deze outfit. En dat zorgt ervoor dat Kelly in dit pakje er ongelooflijk aantrekkelijk uit ziet. Al is het voor sommige momenten misschien net iets te verleidelijk.

Kelly kiest voor strak zwart topje

In deze foto heeft Kelly misschien wel het meest spannende pakje aan dat ze ooit gehad heeft. Het verhult dan ook weinig van Kelly haar prachtige . niet dat het Kelly veel uitmaakt. De knappe brunette zet de foto net zo makkelijk op Instagram. Wel heeft ze een opgeknoopt lapje stof als rokje ingezet, zodat de outfit er nog een klein beetje beschaafd uit ziet. Haar fans zijn in ieder geval ongelooflijk enthousiast over de look.

Kelly toont haar lieve kant met zomers jurkje

Het zijn niet alleen maar verleidelijke jurkjes die Kelly heeft gekocht. Ook heeft de prachtige brunette een aantal outfits gehaald die ze ook naar wat minder spannende evenementen aan kan. In dit jurkje kan Kelly bijvoorbeeld heel goed mee uit eten met haar schoonfamilie. Toch heeft het zomerse jurkje een verleidelijk randje, aangezien er allemaal gaten in zitten.

Kelly is klaar voor een feestje in strakke zomerjurk

In haar groene jurkje zou Kelly zo uit kunnen gaan. Lekker dansen met haar vriendinnen is een activiteit die prima lukt in deze outfit. Dit is dan ook meer een avondlook die Kelly uittest. Natuurlijk ziet het knappe model ook in deze strakke outfit er weer geweldig uit. Kelly heeft duidelijk smaak als het op verleidelijke pakjes aan komt.

Kelly sluit af in zwart jurkje

Het zwarte en korte rokje zou prima werken op een feestje of om een beetje meer pit te geven aan bijvoorbeeld een receptie of gala. Kelly heeft deze outfit waarschijnlijk gekozen, omdat haar er zo ontzettend strak in uit komt. Je ziet gelijk dat Kelly regelmatig aan zichzelf werkt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?