Home Nieuws Foto: Kelly Piquet lijkt zonder broek te poseren in afgelegen tunneltje

Foto: Kelly Piquet lijkt zonder broek te poseren in afgelegen tunneltje

Kelly Piquet heeft een ontzettend leuke nieuwe foto online gezet en daarop kan je zien dat ze misschien geen broekje draagt!

De opmerkelijke foto van Kelly Piquet

Kelly Piquet, de charmante dochter van de legendarische Formule 1-coureur Nelson Piquet en het internationale model Sylvia Tamsma, weet op social media haar fans altijd een stuk vrolijker te maken met haar mooie foto’s. Daar laat ze echt haar beste kant zien. Haar recente zwart-witfoto, waarin ze lijkt te poseren zonder broek in een afgelegen tunneltje, heeft opnieuw de aandacht getrokken van haar fans en volgers. Die hebben hun mond zover open hangen van verbazing dat hun kin op de grond ligt. En dat is natuurlijk wel bijzonder. Want hoe goed kan zo’n foto van Kelly nou zijn? Nou, oordeel zelf maar. Het plaatje is echt heel erg goed.

Kelly Piquet laat alle hoofden draaien

De fascinatie voor Kelly’s leven door haar fans is erg begrijpelijk, ze deelt namelijk ook de leukste momenten uit haar leven alsof het niks is. Kelly heeft een bijzondere achtergrond. Haar vader, Nelson Piquet, staat bekend als een van de meest succesvolle Formule 1-coureurs aller tijden, terwijl haar moeder, Sylvia Tamsma, een bekend internationaal model is geweest. Dat is toch wel een heel erg bijzonder huishouden om in op te groeien. Kelly heeft dan ook het beste van beide werelden meegekregen. Ze heeft net zoveel talent als haar moeder en laat nog altijd alle hoofden draaien als ze een ruimte in loopt.

Kelly Piquet is een leuke dame om te volgen online

Kelly Piquet maakt de meest wilde dingen mee in haar leven als model. En natuurlijk deelt ze dat maar al te graag met haar volgers. Die vinden het leuk om een beetje inzicht te krijgen in het leven van de mooi brunette. Kelly deelt regelmatig updates en foto’s die haar fans laten genieten van haar stijlvolle outfits. Die outfits laten vaak meer zien dan je zou verwachten van het model. Kelly is helemaal niet vies van een beetje van zichzelf laten zien. Integendeel, ze vindt het juist leuk om wat meer van zichzelf te tonen online. En haar fans zijn daar natuurlijk erg blij mee.

Kelly Piquet en Max Verstappen zijn nog altijd gelukkig

Een aspect van Kelly’s leven dat vaak de aandacht trekt, is haar relatie met Formule 1-coureur Max Verstappen. Deze relatie heeft geleid tot speculatie en bezorgdheid onder sommige fans, want Max reageert nooit op Kelly haar mooie foto’s en hij ontbreekt grotendeels uit haar leven. Ze hebben het allebei erg druk en zien erlkaar daardoor niet veel. Hoewel sommige fans zich zorgen maken over de mogelijke impact daarvan, lijkt het vooralsnog erg goed te gaan.

Kelly Piquet blijft inspirerend voor haar fans

De prachtige dame blijft een inspirerende figuur voor haar vele fans. Haar unieke achtergrond, haar stijlvolle verschijning en haar vermogen om haar publiek te betoveren maken haar een kracht om rekening mee te houden. Voorlopig blijft Kelly nog wel even doorgaan met het delen van allemaal mooie foto’s en haar fans zijn daar erg blij mee.

Meer zien van Kelly Piquet kan op Instagram

Als je geen genoeg kan krijgen van Kelly Piquet, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar staan nog veel meer leuek plaatjes.

Mobiele versie afsluiten