Foto: Kelly Piquet ligt zonder kleding klaar voor spoedbehandeling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Formule 1-vrouw Kelly Piquet heeft zich uitgekleed en gaat helemaal klaar liggen voor een lekkere, speciale behandeling…

Kelly Piquet wordt aangeraakt in romantische ruimte

Samen met haar allergrootste liefde en onze Formule 1-held, Max Verstappen, woont Kelly Piquet in Monaco. Ondanks dat dat misschien al klinkt als een hele vakantie op zich, wil de brunette toch graag even lekker erop uit. Ze plaatst een aantal foto’s en video’s in haar verhaal waarmee ze vertelt dat ze binnenkort op vakantie gaat. Ze begint met een foto van een paars verlichte kamer met een bed in het midden. Het ziet er allemaal heel romantisch uit. In de video die daarop volgt zien we Kelly liggen op het bed waarbij het lijkt alsof ze helemaal niks aanheeft! Ze filmt zichzelf vanaf de schouder naar boven en daar is geen enkele stof te bekennen. In de tussentijd glijdt er een apparaatje over haar gezicht dat wordt begeleid door een vrouwenhand. Kelly schrijft er (globaal vertaald) bij: “Ik heb mijn gezicht laten hydrateren, liften en stevig laten maken.” Ze ligt daar dus om haar gezicht te behandelen als voorbereiding voor haar vakantie. Wat zou ze op vakantie gaan doen dat ze haar gezicht eerst moet laten behandelen?

Kelly Piquet laat zich insmeren met plakkerig goedje

Het apparaatje van hierboven rolt soepeltjes over het gezicht van de prachtige Kelly Piquet, maar dat is niet het einde van de behandeling. De brunette ligt namelijk wel anderhalf uur lang op het bedje. Ze plaatst nog een interessante video in haar verhaal. Deze keer filmt ze zichzelf weer van de schouder naar boven, maar is het niet een apparaatje dat over haar gezicht heen glijdt. Deze keer wordt ze met een kwastje ingesmeerd met een plakkerig goedje. Kelly is er intens van aan het genieten. Ze zet er zelfs als tekst bij: “90 minutes of bliss”, wat vertaalt naar: “Negentig minuten puur geluk!” Als laatste plaatst ze een foto van het eindresultaat. Als je het ons vraagt is er maar weinig veranderd, maar ze lijkt wel ontzettend gelukkig. Ondanks dat er geen verschil te herkennen is, straalt Kelly nog net zo mooi als altijd! Deze prachtige vrouw zal nooit stoppen met haar publiek verbazen met haar schoonheid! Goed gedaan hoor, Max Verstappen!

Kelly Piquet behandeling

Kelly Piquet over kinderwens met Max Verstappen

Het is je vast wel bekend dat Kelly Piquet in het nieuwe jaar de cover girl zal zijn van de eerste editie van de Nederlandse Vogue. Dat is ook bijna niet te missen als je Kelly volgt op haar sociale media, want daarvan staan meerdere posts online. Naast dat ze cover girl is, heeft ze ook een interview gegeven aan het magazine. Daarin vertelt ze over haar kinderwens die ze heeft met Max Verstappen. Ondanks dat de brunette al op en top geniet van haar dochtertje Penelope, heeft ze de wens om haar gezinnetje uit te breiden met de liefde van haar leven, Max. We gaan zien wanneer deze grote wens uitkomt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.