Foto: Kelly Piquet lag tijdens race Max Verstappen in op het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft tijdens de race van Max Verstappen wel op een hele bijzondere manier van het raceweekend heeft genoten!

Kelly support Max Verstappen op ligbedje in

Terwijl Max Verstappen zich in volle concentratie op het circuit bevond, werd Kelly gespot op het strand, liggend in haar ! De sociale media ontploften met foto’s en opmerkingen over dit opmerkelijke tafereel. Terwijl Max zijn racevaardigheden tentoonspreidde, leek Kelly te genieten van de zon, het zand en de verkoelende golven! Een ongewone manier om een raceweekend door te brengen, dat is zeker! Fans en nieuwsgierige toeschouwers waren verbaasd over deze onverwachte scène. Velen vroegen zich af hoe het mogelijk was dat Kelly zo ontspannen aan het strand lag terwijl Max in zijn raceauto aan het vechten was voor de overwinning. Het lijkt erop dat ze haar eigen manier van supporteren heeft gevonden! Hoewel sommigen deze actie misschien als afleiding zien, moeten we ook bedenken dat iedereen zijn eigen manier van ontspannen heeft!

Kelly Piquet

Kelly Piquet en Max delen liefdevol kiekje met elkaar

Wat een romantisch tafereel! Kelly Piquet en Max Verstappen hebben een liefdevol kiekje gedeeld waar ze samen op een boot zitten. Genietend van het prachtige zeewater in Monaco. De foto straalt pure gelukzaligheid uit. Kelly en Max zitten dicht bij elkaar, met stralende glimlachen op hun gezichten terwijl ze de wind door hun haren voelen en genieten van het betoverende uitzicht op de zee. Het is duidelijk dat ze samen een speciaal moment delen. Monaco staat bekend om zijn luxe en glamour, en dit beeld past perfect in dat plaatje! Met de glinsterende zee en de adembenemende omgeving van Monaco op de achtergrond. Straalt de foto een gevoel van rust en sereniteit uit. Fans zijn enthousiast en smelten bij het zien van dit liefdevolle moment tussen Kelly en Max. Het is mooi om te zien hoe ze hun drukke levens even kunnen pauzeren en kunnen genieten van elkaars gezelschap. Laten we hopen dat Kelly en Max blijven genieten van deze kostbare momenten samen. Zowel op als buiten het racecircuit! Het koppel laat ons zien dat zelfs in de wereld van de snelheid en competitie, liefde en ontspanning een belangrijke rol spelen!

Kelly Piquet deelt een hele reeks aan prachtige outfits

De knappe Kelly Piquet heeft haar fashion game naar een nieuw niveau getild door een hele reeks prachtige outfits te delen! Ze laat keer op keer zien dat ze niet alleen een liefhebber is van snelle auto’s, maar ook van stijlvolle en trendy kleding. Op haar sociale media-accounts straalt Kelly in verschillende outfits, elk met een unieke flair en persoonlijkheid. Van chique avondjurken tot casual streetstyle-ensembles, ze weet keer op keer te verrassen met haar modekeuzes. Of het nu gaat om een glamoureuze rode loper-evenement of een ontspannen dagje uit, Kelly weet precies hoe ze de juiste outfit moet kiezen om haar persoonlijkheid te laten stralen. Ze combineert stijlvolle kledingstukken, accessoires en schoenen op een manier die haar eigen unieke stempel draagt. Haar volgers worden geïnspireerd door haar mode-avonturen en vragen zich af waar ze haar geweldige kledingstukken kan vinden. Ze blijft haar fans trakteren op een visueel spektakel, waardoor ze hen steeds opnieuw in spanning houdt voor de volgende outfit onthulling!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!