Foto: Kelly Piquet is snel hersteld na F1-afgang Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet zit in haar hoofd niet met kapotte auto’s en wk-punten. De beeldschone Braziliaanse reist mee met vriend Max Verstappen, maar weet zich ondanks alles altijd te vermaken…

Kelly Piquet gaat goed met verliezen om. Dat moet ook wel als steun en toeverlaat van je racende vriend, die vast een schouder nodig heeft om het verlies van afgelopen week te verwerken. Dan is karakteristiek aan Kelly dat ze, aan de buitenwereld tenminste, weinig laat merken. Op Instagram toont ze zelfs nog genoeg tijd en spirit te hebben voor plezier en lol, ondanks het verlies van Max.

Kelly Piquet heeft nooit last van pech

Kelly staat als een rots in de branding altijd klaar voor Max. Zichzelf ziek melden op de dag van de race, daar doet dit 33-jarige model niet aan. Ze zorgt dat ze er niet alleen is voor Max, maar ook in goede gezondheid. Dan is even bijbruinen in Bahrein, genieten van het nachtleven én het strand zeker noodzakelijk. Als dat dan allemaal voorbij is en de checklist is afgevinkt dan kan ze de Nederlandse Formule 1-coureur ondersteuning bieden waar nodig. Al had zij ook wel gehoopt dat Max iets succesvoller aan zijn seizoen begonnen was. Je sluit zo’n raceweekend toch minder lekker af als de auto van je vriend zojuist van de baan getakeld is…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet reist Max achterna

Dit weekend is er echter weer een kans om de eerste plek te pakken. Max gaat dan aan de slag in Jeddah, een stad in Saoedi-Arabië. Het probleem met de motor van zijn auto lijkt te zijn opgelost. En zowel Max als Kelly lijken deze week tenminste een overwinning te hebben geboekt. Dat is eentje binnen de familie van Kelly zelf. Daar weet Max wel te finishen. Gelukkig maar, twee keer verliezen valt toch een stuk zwaarder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

Kelly en vader Nelson Piquet

Vriend Max en de vader van Kelly hebben namelijk eindelijk een goed gesprek gehad. Voor echte support en race-kennis kan Max beter uitwijken naar vader Nelson Piquet Sr.  Die begrijpt verlies door uitval en het kampioen zijn maar al te goed als oud races. Onlangs ontmoette de twee elkaar ook en Kelly lijkt hierdoor de nodige race-praat bespaart te blijven. Ze kan dus nog een stuk sneller herstellen én meer tijd nemen voor haar blogs. Die veelal over mode gaan. Op haar foto’s lijkt het ook vooral hierover te gaan trouwens.

Kelly neemt tijd voor zichzelf

Op Instagram kunnen we gelukkig zien dat er voor nummer 2, Kelly zelf en haar behoefte aan herstel, nog genoeg tijd besteed kan worden. Helemaal op Max gefocust en op de racewereld lijkt dit model, columnist en blogger ook zeker niet. De 33-jarige is ook een stukje volwassener dan de jonge kampioen. Vast en zeker heeft ze genoeg overwinningen en verliezen in haar leven meegemaakt. Na een tijd raak je er zo aan gewend dat je het simpelweg van je schouders af laat vallen. Qua kleding kan ze dat laatste trouwens ook, zo is te zien aan de onderstaande foto op haar social media. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!