Foto: Kelly Piquet is snel hersteld na F1-afgang Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet zit in haar hoofd niet met kapotte auto’s en wk-punten. De beeldschone Braziliaanse reist mee met vriend Max Verstappen, maar weet zich ondanks alles altijd te vermaken…

Kelly Piquet gaat goed met verliezen om. Dat moet ook wel als steun en toeverlaat van je racende vriend, die vast een schouder nodig heeft om het verlies van afgelopen week te verwerken. Dan is karakteristiek aan Kelly dat ze, aan de buitenwereld tenminste, weinig laat merken. Op Instagram toont ze zelfs nog genoeg tijd en spirit te hebben voor plezier en lol, ondanks het verlies van Max.

Kelly Piquet heeft nooit last van pech

Kelly staat als een rots in de branding altijd klaar voor Max. Zichzelf ziek melden op de dag van de race, daar doet dit 33-jarige model niet aan. Ze zorgt dat ze er niet alleen is voor Max, maar ook in goede gezondheid. Dan is even bijbruinen in Bahrein, genieten van het nachtleven én het strand zeker noodzakelijk. Als dat dan allemaal voorbij is en de checklist is afgevinkt dan kan ze de Nederlandse Formule 1-coureur ondersteuning bieden waar nodig. Al had zij ook wel gehoopt dat Max iets succesvoller aan zijn seizoen begonnen was. Je sluit zo’n raceweekend toch minder lekker af als de auto van je vriend zojuist van de baan getakeld is…

Kelly Piquet reist Max achterna

Dit weekend is er echter weer een kans om de eerste plek te pakken. Max gaat dan aan de slag in Jeddah, een stad in Saoedi-Arabië. Het probleem met de motor van zijn auto lijkt te zijn opgelost. En zowel Max als Kelly lijken deze week tenminste een overwinning te hebben geboekt. Dat is eentje binnen de familie van Kelly zelf. Daar weet Max wel te finishen. Gelukkig maar, twee keer verliezen valt toch een stuk zwaarder.

Kelly en vader Nelson Piquet

Vriend Max en de vader van Kelly hebben namelijk eindelijk een goed gesprek gehad. Voor echte support en race-kennis kan Max beter uitwijken naar vader Nelson Piquet Sr.  Die begrijpt verlies door uitval en het kampioen zijn maar al te goed als oud races. Onlangs ontmoette de twee elkaar ook en Kelly lijkt hierdoor de nodige race-praat bespaart te blijven. Ze kan dus nog een stuk sneller herstellen én meer tijd nemen voor haar blogs. Die veelal over mode gaan. Op haar foto’s lijkt het ook vooral hierover te gaan trouwens.

Kelly neemt tijd voor zichzelf

Op Instagram kunnen we gelukkig zien dat er voor nummer 2, Kelly zelf en haar behoefte aan herstel, nog genoeg tijd besteed kan worden. Helemaal op Max gefocust en op de racewereld lijkt dit model, columnist en blogger ook zeker niet. De 33-jarige is ook een stukje volwassener dan de jonge kampioen. Vast en zeker heeft ze genoeg overwinningen en verliezen in haar leven meegemaakt. Na een tijd raak je er zo aan gewend dat je het simpelweg van je schouders af laat vallen. Qua kleding kan ze dat laatste trouwens ook, zo is te zien aan de onderstaande foto op haar social media. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!