Foto: Kelly Piquet hint naar zwangerschap met Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Kelly Piquet plaatste onlangs per ongeluk iets op haar sociale media dat niet helemaal bestemd was voor iedereen… Juicekanalen hebben de foto nog kunnen onderscheppen en ontdekten iets bijzonders!

Zijn Kelly Piquet en Max Verstappen zwanger?

Recentelijk plaatste Kelly Piquet iets in haar Instagram verhaal dat waarschijnlijk niet helemaal bedoeld was voor al haar fans. Ze schreef enkel de tekst: “Ik heb positief getest, maar niet voor Covid,” ze gaat door met een emoji van een zwangere vrouw en een emoji van een gezinnetje, “bedankt voor al jullie goede wensen”. Het is dus vrij duidelijk dat ze een positieve uitslag van een zwangerschapstest heeft gekregen. Kort nadat ze het op haar verhaal had gezet, heeft ze het er snel weer afgehaald. Fans speculeren over of dit een schreeuw voor aandacht was, of dat de Instagram story misschien alleen bedoeld was voor haar ‘beste vriendenlijst’. Wat denk jij? We kunnen in ieder geval binnenkort een grotere aankondiging verwachten… of niet?

Het management van Max Verstappen noemt de zwangerschapsaankondiging fake news

De foto die in het verhaal van model Kelly Piquet te zien was, zag er heel realistisch uit. Zeker met zo’n vinkje naast haar naam. Toch heeft het management van Max Verstappen contact opgenomen met Showniews. Ze geven aan dat het allemaal fake news is en dat Kelly Piquet helemaal niet zwanger is van Max. Volgens het management van de bekende F1-coureur is de foto bewerkt door mensen om het te laten lijken alsof het bericht van Kelly kwam. Zijn alle juicekanalen dan om de tuin geleid of is dit de manier van Max en Kelly om het nieuws toch nog even geheim te houden? Natuurlijk blijft Max nog altijd de bonuspapa van Penelope, het dochtertje van Kelly.
Max Verstappen krijgt een lintje

Het is geen gek nieuws om te horen dat Max Verstappen een lintje heeft gekregen. Hij pakt bijna overal waar hij komt wel winst. Het lintje dat hij nu gekregen heeft is toch wel erg bijzonder. De eerste Nederlandse wereldkampioen Formule 1 is namelijk benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. De koninklijke onderscheiding werd uitgereikt door Conny Helder, minister voor sport. Wat is onze Max toch trots. Er zijn een aantal foto’s gemaakt van de uitreiking, maar de onderstaande is toch wel de mooiste. Een echte trotse Nederlander.

Kelly Piquet draagt glitterende verenbroek

In een bericht dat Kelly laatst op haar Instagram deelde met haar volgers, plaatst ze een foto van zichzelf. Ze is helemaal klaar om naar een modeshow te gaan van de bekende Alberta Ferretti. Wel als publiek deze keer. De foto valt op, want haar broek is oogverblindend. Het is moeilijk om eruit op te maken wat het is, maar de broek bestaat uit zwart-witte veren en heel veel glitters. Daarbovenop draagt ze een chique doorschijnende top die voldoende bedekt om het netjes te houden. Het Braziliaanse model steelt wederom de show met haar prachtige outfit. Wel valt het ons op, dat ze vaak gekleed gaat in vogelachtige kledij… Zou daar wat achter zitten?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.