Foto: Kelly Piquet gaat incognito over straat in Monaco

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet weet wel hoe ze het meeste uit een middagje shoppen moet halen. Ze heeft allemaal nieuwe leuke outfits gescoord.

De mooie brunette weet exact wat ze aan moet trekken om nog een beetje zonder problemen over straat te kunnen. De vriendin van Max Verstappen wordt natuurlijk overal herkend. En dat moet na een tijdje toch wel gaan vervelen. Kelly heeft dan ook allemaal nieuwe kleding gekocht. En sommige van die pakjes helpen haar echt met het onherkenbaar blijven op straat. Neem bijvoorbeeld de jas uit de foto hieronder. Daarmee kan ze zonder problemen de straat op. De mooie brunette zorgt ervoor dat niemand haar herkend terwijl ze dit draagt.

Kelly zet haar kleding in om de mooiste foto’s te maken

De leuke brunette zet haar kleding in om het beste over te komen op de foto. Veel van haar nieuwe pakjes zijn dan ook zo leuk om te zien, dat je er bijna geen genoeg van kan krijgen. Het model heeft even de leukste outfits voor je op een rij gezet om ervoor te zorgen dat je Kelly op haar best ziet. Dat is dan ook wel weer erg lief van het mooie model. Met haar ontzettend goede foto’s laat Kelly maar weer zien hoe goed ze is in het kiezen van de juiste kleding.

Kelly Piquet toont even haar mooie beentjes

Tussendoor heeft Kelly even een outfit aangetrokken waarbij je haar prachtige beentjes even kan bewonderen. De mooie brunette heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat haar benen er goed uit zien en het zou dan ook zonder zijn om die teveel te verbergen. Kelly besluit dan ook om haar benen vol in de schijnwerper te zetten op haar nieuwste foto en dat werkt eigenlijk hartstikke goed.

Kelly lijkt zelf heel tevreden met nieuwe outfits

Als je de mooie brunette zo op de foto ziet staan, dan lijkt ze zelf ook heel erg tevreden met haar nieuwe pakjes. Die staan haar stuk voor stuk dan ook geweldig. Of ze nu een mooi jurkje of rokje draagt, of juist een lange broek heeft aangetrokken, Kelly ziet er in elke outfit echt adembenemend uit. De vele jasjes en topjes maken het natuurlijk een feestje om naar te mogen kijken.

Van casual tot feestelijk, Kelly Piquet heeft een outfit voor elk moment

Waar Kelly ook naartoe gaat, ze weet zich altijd perfect te kleden voor het moment. Dat merk je wel aan alle mooie pakjes die ze in huis heeft gehaald. Het zal Kelly niet snel overkomen dat ze een pakje heeft gekocht wat haar niet staat. En dat is natuurlijk wel wat de mooie brunette wil. Ze wil op elk moment er goed uit kunnen zien. Of ze nu naar een race van Max gaat, of naar een fashion show in Milaan, de outfit die ze draagt moet goed zijn. En met zoveel verschillende pakjes nu in haar kast, heeft Kelly Piquet oprecht een outfit voor ieder moment. Ze ziet er daardoor altijd goed meer dan perfect uit.

Meer van Kelly Piquet zien? Ga naar Instagram

Als je nou nog meer van Kelly Piquet wil zien, dan zal je toch echt naar Instagram moeten. Daar vind je de mooiste plaatjes van de brunette.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.