Foto: Kelly Piquet deelt zeer kiekjes op boot met Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet deelt vaker zeer kiekjes van zichzelf. Nu doet ze dit samen met haar vriendje Max Verstappen.

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben samen wel zeer foto’s gedeeld. Het is alleen niet Kelly die de foto’s heeft gemaakt. Het is namelijk het dochtertje van Kelly Piquet. Het dochtertje van de prachtige Braziliaan heeft dus de foto’s tussen Kelly en Max gemaakt. Gelukkig kunnen ze er samen om lachen alleen vond Max Verstappen het bij de laatste foto wel genoeg. Wie weet gaat het dochtertje van Kelly wel later de fotografie in. Ze genieten in ieder geval met zijn drietjes van de zon!

Kelly Piquet samen met haar kind

Je hoeft maar een blik te werpen op Kelly Piquet haar sociale media pagina en het valt al op. Ze is namelijk helemaal gek van haar kind! Samen met haar ex-vriend, Daniil Kvyat, heeft ze een kind genaamd Penelope Kvyat. Kelly Piquet is net terug van vakantie met haar dochter. Ze was samen met haar dochter naar Kroatië.

Kelly gaat Max vaak aanmoedigen tijdens de F1-weekenden, maar neemt haar dochtertje nooit mee. Desondanks ziet het dochtertje van Kelly Piquet de hele wereld. Ze gaat van Monaco naar Brazilië en nog veel meer. Ze deelt bijna elke week wel weer een nieuwe foto met Penelope. Laatst was Penelope jarig en een groot feest hoort er natuurlijk bij! Ook Max Verstappen was hier uiteraard aanwezig. Of de vader van Penelope, Daniil Kvyat, aanwezig was, is niet bekend.
Kelly Piquet en Max Verstappen genieten van vrije dag

Kelly Piquet en Max Verstappen zijn lekker aan het genieten van hun vrije dag. Nadat Max Verstappen de GP van Italië had gewonnen, had hij wel een vrije dag verdiend. Kelly Piquet ging samen met haar vriend het water op. Terwijl de prachtige Braziliaan ervoor had gekozen om lekker te zonnen op de boot kan Max blijkbaar niet stil zitten. Terwijl Max bijna elk weekend al moet racen, heeft hij geen zin om rust te nemen. Hij gaat liever met de jetski over het water knallen, dan dat die een lekker rustig op de boot gaat liggen. Kelly Piquet heeft Max Verstappen dan ook gefilmd wat hij op zijn vrije dag doet.

Veel mensen weten niet dat Kelly Piquet een dochtertje heeft

Wie Kelly Piquet op sociale media volgt moet onderhand wel weten dat ze een dochtertje heeft. Toch weten veel mensen niet dat de beeldschone Braziliaan een dochtertje heeft. Dit zou te maken kunnen hebben dat ze haar dochtertje nooit mee neemt naar het circuit. Hierdoor word Kelly dan ook nooit met haar dochtertje gefotografeerd door de media. Op sociale media wisten mensen blijkbaar niks af van Kelly Piquet haar dochter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...