Foto: Kelly Piquet deelt kiekje vanuit slaapkamer in extreem strakke sportlegging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, laat even zien hoe het er bij haar in de slaapkamer aan toe gaat. Wat een heet plaatje. 

Kelly Piquet maakt mannen jaloers met sportieve foto

De meeste mannen dromen er wel van hoe het zou zijn om Kelly Piquet als vriendin te hebben. De ondernemende brunette is voor veel van hen een droom die uit zou komen. Kelly is ook een ontzettend knappe dame, maar ook iemand die je niet continu hoeft te vermaken. Kelly heeft haar eigen leventje en dat bevalt haar prima. Dat zie je nu ook met Max Verstappen, er zijn genoeg momenten die ze afzonderlijk van elkaar doorbrengen. Maar in de slaapkamer komt het koppel weer samen. En daar gebeuren dan hele intieme dingen. Kelly deelt nu een kiekje uit haar slaapkamer, maar die is iets minder spannend als je zou hopen. Toch is het beeld van Kelly in een sportlegging een hele fijne om naar te kijken.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet bedriegt Max Verstappen met onbekend modelletje

Kelly Piquet in een strakke legging maakt jouw dag nu al goed

Wat is Kelly toch een mooie vrouw om te zien. Met haar geweldige lijf weet ze veel mensen erg blij te maken. Nu heeft ze dat prachtige lichaam in een spannend sport outfitje gestoken. Haar korte topje laat weinig aan de verbeelding over en ook haar strakke legging valt erg in de smaak. Met deze outfit scoort Kelly zeker wel punten bij haar volgers. Die smelten namelijk bijna van hun stoel bij het zien van dit mooie plaatje.

Het drukke leventje van Kelly Piquet

Het prachtige model heeft een erg druk leven. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat ze goed voor zichzelf zorgt. Kelly doet dat door gezond te eten en genoeg te sporten. Maar sporten doe je natuurlijk niet in je spijkerbroek, Vandaar dat Kelly even verschillende sportoutfits moest uitproberen. En als je dan toch een verleidelijke foto maakt, dan kan je hem net zo goed op Instagram zetten. Zo genieten je volgers er ook nog eens van. Goed om te zien dat zelfs met haar drukke leventje, Kelly nog ruimte maakt voor haar volgers. Die waarderen dat enorm.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet is gewoon naast de baan te vinden

Net als alle F1 fans, kan ook Kelly niet wachten tot Max weer mag gaan rijden. Ze staat vaak klaar, naast de baan, om haar vriend aan te moedigen. Na afloop van de  race geeft Kelly Max dan altijd een kus op zijn helm. Kelly vindt het altijd fijn om Max aan het racen te zien en maakt er graag tijd voor. Ze kan niet altijd er zijn vanwege andere verplichtingen, maar probeert zo vaak mogelijk de races van Max mee te pakken. Max is natuurlijk erg blij met een vriendin die hem op die manier ondersteund. Tussen Max en Kelly lijkt het ook nog eens erg goed te gaan. Je gaat Kelly dus nog heel lang bij de F1 terug zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...