Foto: Katja Schuurman schudt enorm met haar voorkant in loszittend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Katja Schuurman een vrije ziel is weten we, maar in dit filmpje tijdens Koningsdag toont ze dat ze andere dingen ook heel vrij laat… 

Katja Schuurman houdt van de camera, en dat laat de actrice met vrije geest regelmatig zien! Het is dan ook geen overbodige luxe om als fan de socials van Katja op de voet te volgen. En ruim 480.000 mensen volgen haar escapades inmiddels. En ja, dat moet zo af en toe beloond worden!

Katja Schuurman laat alles los in heerlijk Koningsdag-filmpje

Bloedmooie Katja Schuurman is terecht het oogappeltje van de camera. Onderhand weten we dan ook dat er niks meer is dat Katja niet online durft te zetten, en dit zorgt voor wat heerlijke beelden. Ook haar privéleven passeert regelmatig de revue, zoals bij dit recente filmpje van haar avonturen tijdens Koningsdag. Met aanstekelijke energie draait de beeldschone actrice het gehele filmpje rond. Zo showt ze dat ze heerlijk met vrienden, familie en vreemden in het zonnetje Koningsdag zit te vieren. Je kan meteen zien dat een gedeelte van de heerlijke energie van Katja aanstekelijk is, want oh wat een gezelligheid. Katja zegt het er zelf ook van: “Een dolle boel in Broek in Waterland!”, post ze bij het filmpje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

In het filmpje zien we Katja met wilde krullen en een brede glimlach genieten van het heerlijke weer. Katja lijkt de winterjas met een vaart in de kast gegooid te hebben, want de charmante schoonheid schittert in een strak klein topje met korte mouwen. En ze kan het natuurlijk niet laten om prachtig mee te dansen op de muziek. Gevolg: een feestje voor de kijker. De bloedmooie brunette schudt heerlijk met haar voorkant en laat weinig aan de verbeelding over. Je ogen bewegen in ieder geval automatisch mee met het hypnotiserende schouwspel. Met een brede glimlach kijkt Katja in de camera en bijt kort voor het einde speels op haar lip. Het maakt het plaatje helemaal compleet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja Schuurman kiest niet meer voor vastigheid in liefdesleven

Na haar tweede gestrande huwelijk volgen we het liefdesleven van Katja Schuurman allemaal op de voet, want sensatie kunnen we natuurlijk niet laten lopen. Zo hebben we allemaal een mening over ex Thijs Römer, die onderhand aangeklaagd is voor een zedendelict. Samen met Thijs heeft Katja dochtertje Sammie. Ze geeft aan nog in goed contact met Thijs te zijn, ook in deze ‘heftige tijd’. Kort geleden liep ook haar tweede huwelijk stuk met chef-kok Freek van Noortwijk, maar gelukkig voor het stel verder geen drama. Wat er ook gebeurd is: Katja lijkt voorlopig helemaal klaar met het concept relatie. Zo vertelde ze aan RTL Boulevard: “Er mogen mannen in mijn leven zijn, maar niet vast.” Dit verklaart ook meteen de speelse nieuwe romance met Niek Schrijvershof, welke lekker casual gehouden wordt. Wij zijn er helemaal voor. Er is nog hoop!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...