Foto: Katja Schuurman is onderdeel van innig trio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu ze weer vrijgezel is heeft Katja opeens de ruimte om allerlei leuke dingen te proberen. Bijvoorbeeld onderdeel zijn van dit innige trio. 

Katja Schuurman is de meest mooie vrouw van Nederland als je haar volgers moet geloven. Die hebben op zich natuurlijk wel een goed punt. Katja is een ontzettend begeerlijke vrouw. Er zijn dan ook een hoop mensen die graag in haar aanwezigheid verkeren. Je voelt je toch een stukje blijer als je in de buurt bent van Katja. Bracha van Doesburgh en Eva van der Gucht hadden die luxe laatst, toen het innige trio vrouwen samen buiten een frisse wandeling maakten.

Lees ook: Katja Schuurman is volledig de weg kwijt op mysterieuze foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja Schuurman neemt het er van met vriendinnen

Het is goed om te zien dat Katja zo warm wordt opgevangen door haar vriendinnen nu haar relatie stuk is gelopen. Een beetje steun is dan precies wat je als mens nodig hebt. Katja lijkt een goede groep mensen om zich heen te hebben verzameld die haar door deze tijd heen kunnen loodsen. Dat is maar goed ook, want als je ook maar een beetje bekend bent en je relatie gaat naar de knoppen, dan wil iedereen daar zijn zegje over kwijt. Een paar goede vriendinnen om je heen die je kunnen helpen in de moeilijke tijd is dan juist heel fijn om te hebben.

Katja pakt haar hobby’s weer op

Zonder vriend heeft Katja een hoop extra tijd die ze in kan vullen. Het is dan ook het perfecte moment om oude hobby’s nieuw leven in te blazen. Katja houdt bijvoorbeeld heel erg van lezen. Maar met werk, haar dochter en haar man in beeld was haar aandacht toch wat  te verdeeld om daar ook nog eens consistent een boek bij te gaan lezen. Nu ze weer een klein beetje extra tijd heeft is het dus een ideaal moment om dat soort activiteiten weer op te pakken. Katja lijkt ook erg tevreden te zijn tijdens haar rustmomentje. Even met een boek in haar handen en de drukte van haar dagelijkse bestaan achter zich laten doet Katja veel goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja hoeft geen bank of bed meer te delen

Een ander voordeel van weer single zijn is dat Katja niet meer haar bed of haar bank hoeft te delen met haar man. Ze kan dus lekker languit en breed gaan liggen zonder dat er nog iemand naast hoeft te passen. Het levert Katja een hoop extra ruimte op en de actrice vindt dat zo te zien eigenlijk best heel prettig. Voorlopig zal Katja dan ook niet op zoek gaan naar een nieuwe partner. Ze houdt wat dat betreft te veel van haar eigen zelfstandigheid. Je moet dus van goede huize komen wil je Katja voor je te winnen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Max Verstappen kijkt verlekkerd naar Kelly Piquet op zomerse kiekjes

Max Verstappen is inmiddels een nationale held geworden vanwege zijn vele prestaties op de racebaan. Maar ook hij verdient even een vakantie. 

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op.