Foto: Katja Schuurman is onderdeel van innig trio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu ze weer vrijgezel is heeft Katja opeens de ruimte om allerlei leuke dingen te proberen. Bijvoorbeeld onderdeel zijn van dit innige trio. 

Katja Schuurman is de meest mooie vrouw van Nederland als je haar volgers moet geloven. Die hebben op zich natuurlijk wel een goed punt. Katja is een ontzettend begeerlijke vrouw. Er zijn dan ook een hoop mensen die graag in haar aanwezigheid verkeren. Je voelt je toch een stukje blijer als je in de buurt bent van Katja. Bracha van Doesburgh en Eva van der Gucht hadden die luxe laatst, toen het innige trio vrouwen samen buiten een frisse wandeling maakten.

Lees ook: Katja Schuurman is volledig de weg kwijt op mysterieuze foto
Katja Schuurman neemt het er van met vriendinnen

Het is goed om te zien dat Katja zo warm wordt opgevangen door haar vriendinnen nu haar relatie stuk is gelopen. Een beetje steun is dan precies wat je als mens nodig hebt. Katja lijkt een goede groep mensen om zich heen te hebben verzameld die haar door deze tijd heen kunnen loodsen. Dat is maar goed ook, want als je ook maar een beetje bekend bent en je relatie gaat naar de knoppen, dan wil iedereen daar zijn zegje over kwijt. Een paar goede vriendinnen om je heen die je kunnen helpen in de moeilijke tijd is dan juist heel fijn om te hebben.

Katja pakt haar hobby’s weer op

Zonder vriend heeft Katja een hoop extra tijd die ze in kan vullen. Het is dan ook het perfecte moment om oude hobby’s nieuw leven in te blazen. Katja houdt bijvoorbeeld heel erg van lezen. Maar met werk, haar dochter en haar man in beeld was haar aandacht toch wat  te verdeeld om daar ook nog eens consistent een boek bij te gaan lezen. Nu ze weer een klein beetje extra tijd heeft is het dus een ideaal moment om dat soort activiteiten weer op te pakken. Katja lijkt ook erg tevreden te zijn tijdens haar rustmomentje. Even met een boek in haar handen en de drukte van haar dagelijkse bestaan achter zich laten doet Katja veel goed.
Katja hoeft geen bank of bed meer te delen

Een ander voordeel van weer single zijn is dat Katja niet meer haar bed of haar bank hoeft te delen met haar man. Ze kan dus lekker languit en breed gaan liggen zonder dat er nog iemand naast hoeft te passen. Het levert Katja een hoop extra ruimte op en de actrice vindt dat zo te zien eigenlijk best heel prettig. Voorlopig zal Katja dan ook niet op zoek gaan naar een nieuwe partner. Ze houdt wat dat betreft te veel van haar eigen zelfstandigheid. Je moet dus van goede huize komen wil je Katja voor je te winnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!