Foto: Katja Schuurman geniet van zon op handdoekje aan het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman is ook heerlijk van de zomer aan het genieten momenteel. En dat doet ze aan een heel fijn strandje. 

Op haar kleine handdoekje is Katja neergestreken op een heerlijk strandje. Daar, aan het water, geniet de prachtige actrice van een beetje rust en stilte tijdens haar vakantie. Aan haar lach te zien heeft Katja het prima naar haar zin. Ze kijkt wel een beetje ondeugend, maar dat mag af en toe natuurlijk gewoon. Het levert in ieder geval een ontzettend leuke foto op voor haar volgers, die met smart de avonturen van Katja in de gaten houden.

Lees ook: Wow: Katja Schuurman geeft showtje weg in luchtig zomerjurkje
Katja Schuurman geniet van de warme temperaturen

Met de tropische temperaturen van de afgelopen dagen is Katja Schuurman enorm aan het genieten. Zo gaat ze een dagje naar het strand, maar duikt ze ook lekker veel de natuur in om te genieten van het groen om haar heen. Katja is een ontzettend buitenmens. Dus zelfs zonder de warme temperaturen was de knappe roodharige er waarschijnlijk op uitgetrokken om een beetje de natuur te verkennen. Maar de zomerse temperaturen helpen natuurlijk wel mee. Dat geeft Katja daarnaast ook weer een mooi excuus om een heerlijk zomers jurkje aan te trekken.
Katja zoekt graag de verkoeling op tijdens warme dagen

Behalve de natuur in, zoekt Katja graag de verkoeling op door zich heerlijk onder te laten dompelen in het water. En dat doet ze niet alleen maar aan het strand. Soms heeft Katja de behoefte om alle luxe van de bewoonde wereld om zich heen te hebben, terwijl ze een duik neemt. In die gevallen springt Katja lekker het zwembad in. Dat is voor de roodharige actrice altijd een fijne bron van verkoeling. Nu kan ze dat natuurlijk niet elke dag doen, dus geniet ze er extra van op de momenten dat ze wel een verkoelende duik kan nemen. Katja is echt een zomermens en houdt ervan om dingen te ondernemen onder de warme zon.
Katja gaat met goede moed de zomer in

De temperaturen zullen de komende weken nog wel meer oplopen, maar toch heeft Katja er de goede moed in. Ze houdt namelijk wel van een beetje warmte en weet tot nu toe altijd wel iets te verzinnen om zichzelf een beetje te verkoelen. De verwachting is dan ook dat Katja dat de komende maanden kan blijven doen. Of ze nu aan het zwembad of aan het strand ligt, of in haar zomerse en luchtige jurkjes door de natuur loopt, Katja die redt het wel. De vraag is echter of haar volgers het nog lang volhouden, die krijgen het namelijk alleen maar warmer van Katja haar spannende vakantiefoto’s. Voorlopig lijkt dat nog goed te gaan, dus blijft Katja verleidelijke foto’s van zichzelf op haar Instagram pagina zetten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...