Foto: Katja Schuurman druk in de weer met zware ballen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl heel Nederland de rommelkraampjes van het land af gaat, is Katja juist in de weer met een paar zware ballen. 

Oh die Katja toch! Heel Nederland staat op de lokale kermis, of gaat de lokale kraampjes af op zoek naar allerlei snuisterijen en wat doet Katja? Katja speelt met een paar loodzware ballen. Dat valt dan eigenlijk ook weer geheel in het verwachtingspatroon. Maar dat doet ze dan wel weer op een leuke manier. Katja weet als geen ander hoe ze met het speelgoed om moet gaan. Kijk maar naar hoe behendig ze dat doet en hoe veel plezier ze daar in heeft. Katja leert ons alles over het spel met de ballen.

Lees ook: Video: ‘Dronken’ Katja Schuurman verdedigt controversiële foto bij Jinek
Katja doet een fijn potje jeu de boules

Op de camping is waar Katja haar vrije dagen doorbrengt. Dat vindt de prachtige actrice ook veel fijner dan de drukte van de stad. Al helemaal op koningsdag. En wat doe je op de camping? Inderdaad, daar speel je ouderwets jeu de boules. Want wat moet je anders doen tegen de verveling dan lekker de hele dag met ballen spelen. Tenminste, dat is de gedachtegang van Katja, die daar best wel bedreven in lijkt. Ze heeft het ook enorm naar haar zin in de buitenlucht. Katja is dan ook wel een echt buitenmens. Dat blijkt in ieder geval uit alle leuke buitenfoto’s die ze vaak plaatst op haar Instagram. Een middagje jeu de boules op de camping vindt zij dus de ideale vorm van vermaak.
Katja doet even rustig aan de komende tijd

Haar nieuwe film Costa! is net uit in de bioscoop en dus doet Katja het weer even wat rustiger aan. Ze heeft een heel jaar moeten knallen voor dit geweldige eindresultaat en nu is het dus tijd voor een welverdiend stukje rust. En Katja die neemt het er goed van. Ontbijt op bed is een van de vele manieren waarop Katja probeert te ontspannen na een lange productie. Zo weet Katja zichzelf uitstekend te vermaken tijdens haar vrije dagen. Als de volgende productie dan weer voor de deur staat vindt ze het bijna jammer om weer haar warme en comfortabele bed uit te moeten gaan. Het hoort er helaas allemaal bij voor Katja.
De zomerse look van Katja Schuurman

Met de zomer voor de deur is het natuurlijk noodzakelijk om je kleding iets aan te passen. Katja lijkt dat goed te zijn gelukt. Ze heeft haar broeken en jassen verruild voor een zomers jurkje met vrolijke kleurtjes. Het staat de prachtige actrice natuurlijk geweldig. De leuke jurk maakt gelijk nieuwsgierig wat Katja nog meer in petto heeft qua kleding de komende weken. Wat kan Katja nog allemaal voor leuke jurkjes tevoorschijn toveren de komende tijd?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...