Foto: Katja Schuurman deelt spannende foto uit wilde jeugdjaren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman is nu een beeldschone vrouw, maar dat was ze vroeger ook al!  Daar is ze het zelf ook mee eens, dus deelt ze een schitterende foto van haar jongvolwassen jaren. Ze heeft voor een kiekje met een bijzondere blik gekozen…

Katja Schuurman toen ze jong was

De foto die Katja Schuurman online zette op Instagram laat haar zien met een onvervalste 90’s look. De actrice heeft heftige make-up opgedaan voor de foto. Daarbij heeft ze een kort topje aan en kijkt ze direct de camera in. In de reacties zijn haar volgers ontzettend enthousiast. De foto neemt velen natuurlijk terug naar de tijd dat de inmiddels 47-jarige Katja net bekend werd bij GTST. Ook besteden veel vrouwen in de reacties aandacht aan hoe leuk haar haar zat in de jaren 90. Het zit hoog opgestoken, daardoor lijkt de actrice, die slechts 1.65 meter lang is, net nog een beetje langer!

Katja Schuurman in haar GTST-tijd

De foto van Schuurman komt uit haar tijd bij de serie Goede Tijden Slechte Tijden, waarin de actrice van 1994 tot 1999 speelde. Vorig jaar bracht de schrijver van de serie nog naar buiten dat ze jaarlijks bespreken of haar personage terug moet komen in de serie. Katja zelf is dus niet de enige die wel eens terugdenkt aan haar tijd in de serie. Echter heeft Katja inmiddels zelf gezegd dat ze niet meer terug wil keren bij GTST. Haar nieuwste post laat wél weer zien dat ze goede herinneringen heeft aan die tijd.

Nieuwe film van Katja Schuurman

De terugkeer naar de serie zou natuurlijk een grote impact hebben op het leven van Katja. Ze is met hele andere dingen bezig. Zo is ze bezig met het opnemen van een Nederlandstalige film, samen met Yolanthe Cabau. Haar andere project, Casa Coco is ook bijna te zien in de bioscoop. Ook is ze bezig met een samenwerking met het schoenenmerk Floris. Daarnaast heeft ze ook nog haar kinderen waar ze voor moet zorgen. Ze is dus niet alleen druk op werkgebied. De koters komen veel voorbij op haar Instagram. Daarnaast is het zo dat Katja sinds kort ook een nieuwe vriend heeft. In een prille relatie gaat ook vaak veel tijd zitten, dus het is logisch dat de vrouw daar geen volledige televisieserie bij kan hebben. Onlangs plaatste ze nog een foto dat ze met haar vriend en kinderen aan het wandelen was in het bos.

Katja maakt graag reclame

Naast foto’s van haar kinderen, gebruikt Katja haar social media ook voor het maken van reclame. Zo plaatste ze een foto waarop ze kookte voor een wekelijkse voedselverstrekker en een foto van een kamer vol met fotolijstjes, ook weer voor een sponsor. Katja zit zelf met een gitaartje verscholen tussen de lijstjes. Opvallend, maar eigenlijk ook wel weer logisch, is dat de échte foto’s van Katja zelf veel meer likes ontvangen dat dan de reclames die ze maakt. Blijkbaar vinden haar volgers het toch leuker om naar de vrouw zelf te kijken naar dan de dingen die ze aan de man probeert te brengen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...