Foto: Katja Schuurman boos op Beau na incident met vastgelijmde klimaatactivist

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen heeft het over de klimaatactivist die zich bij talkshow Jinek aan de tafel vastlijmde. Katja kiest opvallend genoeg de kant van deze onruststoker, en heeft een rake opmerking klaarliggen voor Beau van Erven Dorens!

Klimaatactivist lijmt zich vast om statement te maken

In de meest recente uitzending van het praatprogramma Jinek, dat gepresenteerd werd door Beau van Erven Dorens, was Jelle de Graaf te gast. De Graaf is een activist die opkomt voor de natuur en strijdt tegen racisme. Tijdens zijn gastrol bij Jinek besloot hij om eens goed duidelijk te maken waar hij voor staat. De meeste mensen doen dat door een discussie te voeren, maar Jelle wilde de aandacht trekken op een andere manier. Op een willekeurig moment klom hij de tafel op en ging hij recht voor Beau zitten. Hij smeerde zijn handen in met lijm en plakte zichzelf vast aan de tafel. In de hele ruimte was gelach en geroezemoes te horen. Jelle begon met het vertellen van zijn statement. Hij wilde namelijk op deze manier aandacht trekken naar het klimaat en milieu.

Katja Schuurman boos op Beau van Erven Dorens

De video van Jelle de Graaf gaat ontzettend viral en van alle kanten komen er verschillende geluiden. De één vindt het belachelijk wat De Graaf gedaan heeft en denkt dat op deze manier zijn boodschap totaal niet overkomt. De ander vindt het geweldig en juicht Jelle toe. Presentator Beau schuift aan bij de eerste groep. Hij vindt dat de boodschap van de klimaatactivist niet goed overkomt. Katja Schuurman denkt daar anders over en sluit zich aan bij de toejuichende mensen. Ze prijst S10 voor haar reactie tijdens de live uitzending. De zangeres zat ook bij Beau aan tafel en klapte voor Jelle om hem aan te moedigen. In haar Instagram verhaal zegt Katja: “Ik hou van jou S10”. Daarna maakt ze een sneer naar Beau: “En nee, zo goed luisterde je niet naar hem lieve Beau.

Katja Schuurman boos op Beau

Kritiek op woede van Katja Schuurman

Nadat Katja naar de buitenwereld bekend maakte dat ze achter de klimaatactivist stond, kwam er wat kritiek op haar mening, want als zij zo vóór het redden van het klimaat is, waarom reist ze dan zoveel met het vliegtuig? Ze is regelmatig in het buitenland te vinden voor kleine fotoshoots. Mediacourant schrijft: “Kijken of Katja het ook nog leuk vindt als deze klimaatactivist met zijn lijmtubetje naar Uitdam afreist. Het dichtplakken van haar voordeur zou in elk geval wel wat zoden aan de dijk zetten.” Misschien moet je dus eerst maar beginnen bij jezelf, Katja.
Vastgelijmde klimaatactivist wordt van tafel gegooid

Klimaatactivist, Jelle de Graaf, lijmde zichzelf vast op de tafel bij het programma Jinek. Beau van Erven Dorens was deze keer de presentator vanwege een zieke Eva Jinek. Tijdens een reclamepauze kwamen er een stuk of vier beveiligers om Jelle van de tafel te halen. Hij raakte in paniek en was bang voor zijn eigen veiligheid. De beveiligers besloten hem met tafelblad en al de deur uit te dragen. Toen ze erachter kwamen dat het tafelblad niet door de deur paste, zei een van hen dat ze de tafel ook gewoon konden kantelen: “Dan glijdt ‘ie vanzelf naar beneden!” (Zie tweede van onderstaande video’s)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?