Foto: Katja Herbers in open jurk is stralend middelpunt van rode loper

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Herbers was genomineerd bij Critics Choice Awards in de categorie ‘beste actrice’. Ze viel helaas buiten de prijzen, maar wist er met deze foto’s voor te zorgen dat de hele wereld nu over haar praat!

Katja Herbers had een nominatie voor ‘beste actrice in een dramaserie’ in de wacht gesleept bij de Critics Choice Awards. Ondanks dat inmiddels bekend is dat Katja niet het beeldje mee naar huis mocht nemen heeft ze wel de gehele avond alle aandacht naar zich toe weten te trekken. Dat kwam vooral door haar schitterende verschijning…

Katja Herbers ging voor goud, vertrekt in brons

De Nederlandse actrice Katja Herbers was dit genomineerd voor een Critic’s Choice Award in de Evil. Daarin speelt ze een nuchtere psychologe zoals alleen Nederlandse actrices dat kunnen. Katja moet zich staande houden tussen allerlei kwaadaardige andere karakters in de serie. Evil was met een vijftal nominaties een van de grootste kanshebbers van dit jaar bij de show. Maar voor Katja bleek haar allereerste awardshow nog niet op goud uit te lopen. Ze had dit mogelijk stiekem al zien aankomen en daarom maar een bronze jurk, wel met gouden details aangetrokken. Valentino Garavani is de maker en wenste haar veel succes op zijn Instagram. Helaas heeft ook dat weinig uitgehaald. Katja valt gelukkig wel genoeg op met haar “open” houding. Laatst werd trouwens wederom bekend dat Netflix een nieuw seizoen heeft besteld van Evil. Volgend jaar hopen we haar opvallende verschijning dan weer te zien op de rode loper. Dit keer wel met een beeldje natuurlijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cherie Balch (@shrimptoncouture)

Katja Herbers scoort internationaal

Katja timmert hard aan de weg. Met haar carrière gaat het dan ook erg goed. Ze mag zich nu een ware international noemen, iemand die strijd om grote prijzen voor film en tv. De Nederlandse actrice was genomineerd in de categorie beste actrice in een dramaserie. Een categorie waar de competitie onder meer bestond uit de grote stress Melanie Lynskey, bekend van de serie Yellowjackets. Melanie ging er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor. Katja viel echter voor en na de show veel meer op door haar prachtige vertoning en dit is altijd goed als troostprijs. De 41-jarige Katja was in Nederland al veel vaker te zien op tv en in films zoals Mannenharten. Misschien moeten de Amerikanen gewoon nog even wennen aan de Nederlandse actrice.  Met zo’n jurk kunnen ze niet anders dan Katja ook maar met open armen ontvangen. Kijkers trekt ze in ieder geval genoeg. Zowel in het echte leven als op Netflix.

Katja niet weg te denken bij Amerikaanse awardshows

Door haar acteerprestaties van de afgelopen tijd is Katja trouwens voor nog meer prijzen genomineerd dan enkel die van “best actress”. Zo kan ze met haar rol nog meedoen voor een beeldje bij de Critics Choice Super Award. De organisatie achter de Critics Choice Awards heeft deze awardshow in het leven geroepen speciaal voor de genres, sciencefiction, fantasy en horror. Series uit deze genres hebben meestal minder kans om in de prijzen te vallen bij grote awardshows. Zou dit mogelijk bij de Critics Choice Awards ook zo zijn geweest? Op 18 maart wordt bekend of het voor Katja bij de ‘super’ versie wel is gelukt. Wellicht trekt ze dan die bronzen jurk van 14 maart nogmaals aan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.