Foto: Juultje Tieleman (Expeditie Robinson) laat flinke jongens helemaal leeglopen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Juultje Tieleman één van de mooiste vrouwen van ons land is, dat wisten we al. Met een beetje focus maakt ze alles en iedereen nat van onderen! 

Juultje Tieleman is misschien wel de mooiste dame van Expeditie Robinson dit seizoen. De influencer moet elke week nieuwe dingen doen. Dingen die ze nooit voor ogen had gehouden!

Juultje Tieleman knoeit iedereen onder bij Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is natuurlijk een geweldig avonturenprogramma. Bekende Nederlanders die zich ineens op een onbewoond eiland bevinden en het moeten redden met een stuk minder dan ze in hun luxeleventjes gewend zijn. Daar komen dan nog de enorm zware proeven bij op. Maar vastberaden als ze is, laat Juultje Tieleman zich totaal niet gek maken tijdens deze proeven. In de nieuwste aflevering moesten de deelnemers twee emmers met water zo snel mogelijk van de ene kant naar de andere kant brengen. Om het moeilijker te maken, zaten de emmers vol gaten. Dit betekende natuurlijk dat het water alle kanten op ging en iedereen nat werd. Het was 40 graden, ze had niet geslapen en nauwelijks gegeten. Maar Juultje geeft niet zomaar op en zette een prima score neer. En als klap op de vuurpijl heeft ze ook nog een hoop gelachen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman deelt slaapkamerfoto zonder iets aan

Juultje Tieleman weet heel goed hoe mooi ze is. Ze gebruikt dit dan ook om haar volgers tevreden te houden. Over het algemeen deelt ze hele nette foto’s, want haar gezicht is vaak al genoeg om mensen terug te laten keren. Maar af en toe verwent ze ons. Met een foto waarop nét wat meer te zien is. En dan is het echt genieten. Op haar Instagram deelt ze een foto vanuit bed, waarop enkel een laken haar bedekt. Hoewel we niet alles te zien krijgen, zie je wel genoeg om te bevestigen dat ze een heerlijk lichaam heeft. Een klein stukje verbeelding doet de rest. Juultje, van ons mag je dit soort foto’s vaker delen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman genaaid door ‘ananasvrouw’

Zoals altijd worden er ook dit jaar mensen weggestemd bij Expeditie Robinson. Soms gaat dat vriendelijk en gemakkelijk, soms vinden kandidaten het onterecht en bezinnen ze op wraak. Dit keer kwam de wraak van de weggestemde wel erg snel. Schrijfster Marion Pauw werd door haar team, waar ook Juultje Tieleman in zit, de spreekwoordelijke deur gewezen. Dat vond ze niet leuk en daarom besloot ze haar teamgenoten nog een laatste keer te naaien. Marion stal namelijk een deel van de voorraad eten van haar teamgenoten, waardoor deze met een hongerig gevoel naar bed moesten. Dat is natuurlijk niet wat je wil met het oog op de komende proeven. Op Twitter krijgt de wraakactie van Marion veel lof, sommigen vergelijken het zelfs met scenario’s uit haar boeken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een 'vies filmpje' dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto's van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!