Foto: Juultje Tieleman draagt niks onder haar openhangende jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe influencer Juultje Tieleman is niet vies van de spannende outfits. Ze draagt een jasje wat heerlijk openhangt op haar nieuwste foto.

Juultje Tieleman heeft niks te verbergen op heerlijke foto

Die Juultje toch. De knappe influencer houdt er wel van om een klein beetje de grens op te zoeken van wat wel en niet mag en kan. Daarom stond ze ook zonder kleding te poseren in slechts een weinig verhullend jasje. En dat zag er natuurlijk bijzonder spannend uit. Zoals je hieronder kan zien is Juultje in alleen een jasje, dat al redelijk openhangt, een ontzettend verleidelijke verschijning. Dat haar volgers deze verleidelijke sessie nog aankunnen is een wonder. Juultje deelt de gehele shoot met haar fans, zodat zij lekker mee kunnen genieten.

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman bloedt dwars door haar kleding heen

 Juultje Tieleman heeft een prachtig

Als deze shoot iets duidelijk maakt, dan is het wel dat Juultje Tieleman een prachtig heeft waar je niet onderuit kan. De knappe blondine heeft niet voor niets ook zoveel volgers online. In het verleidelijke jasje zie je misschien niet zo veel meer van de vorm van Juultje haar , omdat het een nogal lomp en breed kledingstuk is. Maar omdat het zo open hangt, krijg je nog wel genoeg te zien van Juultje haar mooie ‘vriendinnen’. Juultje vindt dat niet zo erg. Ze vindt het wel fijn om haar publiek een beetje te kunnen verleiden. En dat gebeurt zeker met dit prachtige plaatje.

Juultje Tieleman geniet van een heerlijk drankje

Tussendoor moet Juultje natuurlijk ook een beetje ontspannen. Ze kan niet alleen maar bezig zijn met het maken van mooie foto’s. Maar als influencer ben je wel altijd bezig met het zoeken van geschikte content voor op je kanalen. Dus besloot Juultje om een leuk filmpje te maken van hoe ze een drankje aan het drinken is. Dit verliep net even wat anders dan ze had gepland. Op het eerste filmpje zie je dat niet zo, al valt wel op dat het filmpje een beetje abrupt stopt. Maar even later geeft Juultje uitleg waarom dat is. En het is een klein beetje een klunzige reden. Zo zie je maar weer dat ook Juultje Tieleman gewoon een mens is. Ook zij kan wel eens een beetje pech hebben.

Juultje Tieleman afgeleid door eigen eigen prachtige

Met zo’n open jasje ben je natuurlijk wel enorm afleidend. Iedereen zal omkijken om nog even de prachtige blondine te kunnen zien. Ongelukjes zijn dus snel gebeurd. Maar meestal overkomen die dan andere mensen en niet Juultje zelf. De prachtige influencer was blijkbaar zo afgeleid door haar eigen outfit dat ze een heel glas drank vol over haar telefoon giet. Gelukkig doet het apparaatje het nog, maar het is natuurlijk wel een beetje onnozel van Juultje. Zelf kan ze er gelukkig wel om lachen en ze deelt het verhaal daarom ook graag met haar volgers. Na het telefoon dilemma gaat Juultje weer verder met het maken van spannende foto’s in haar jasje. Zo kwam alles uiteindelijk toch nog goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.