Foto: Juultje Tieleman deelt heerlijke kiekjes van zonnig balkon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman was heel even uit de spotlight, maar inmiddels is ze terug en beter dan ooit met deze heerlijke kiekjes. 

Het was even stil rondom de ontzettend knappe Juultje Tieleman, maar inmiddels is de verleidelijke blondine weer terug van weggeweest. En dat is maar goed ook, want ze begon al gemist te worden door haar volgers. Als goedmakertje plaatst Juultje een aantal ongelooflijk verleidelijke foto’s op haar Instagram. op die foto’s poseert Juultje op een zonnig balkon. En omdat het zo zonnig is, heeft ze ook niet te veel kleding aangetrokken. Dat zou namelijk te warm worden. haar volgers vinden dat helemaal niet erg.

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman neemt groot risico in meest Expeditie Robinson ooit

De prachtige achterzijde van Juultje Tieleman

Eerst teased Juultje nog een beetje met een foto van haar prachtige achterzijde. Natuurlijk zie je nog wel een randje van haar onderkleding boven de rand van de foto uitsteken. Het voorspelt veel goeds voor de rest van de foto’s die Juultje die dag de wereld in slingert. Juultje haar foto’s werden dan ook door haar volgers met open armen ontvangen. Iedereen vond het erg fijn dat de knappe blondine weer eens wat van zich liet horen.

Juultje deelt trots haar nieuwe topje

Wat ook opvallend is aan de nieuwe foto’s van Juultje is haar mooie topje. Die heeft ze nieuw en de knappe blondine is er best wel trots op. Vandaar dat ze hem ook moet laten zien op haar nieuwste foto’s. Met haar nieuwe foto’s weet Juultje een hoop los te maken bij haar volgers die bij elke foto met verbazing toekijken. Net als je denkt dat Juultje niet nog aantrekkelijker op de foto kon, dan weet ze zichzelf weer te overtreffen. En dat is erg fijn, want dat zorgt voor genoeg mooi beeldmateriaal van de knappe dame. En wie wil er nu niet wat meer zien van Juultje Tieleman?

Op het balkon komt Juultje Tieleman echt tot rust

Ontspannen loopt Juultje over haar balkon heen. Tussendoor leest ze ook nog even een boekje om even haar brein te verzetten. En dat lukt aardig. Dromerig kijkt ze in de verte. Natuurlijk staat Juultje ook even stil bij de prachtige foto’s die ze op haar balkon gemaakt heeft. Zelf vindt ze het namelijk zeer geslaagde kiekjes.

Juultje vindt TikTok steeds leuker

Juultje is veel te zien op Instagram, maar een medium waar ze de laatste tijd helemaal weg van is, dat is TikTok. Juultje plaatst ongelooflijk veel video’s, waarvan er een deel ook gewoon op haar Instagram verschijnt natuurlijk. Maar op tikTok weet Juultje nog net even wat meer te delen. Dus als je de spannende foto’s van Juultje in schaarse kleding op haar balkon nog niet zat bent, dan valt het aan te raden om even haar TikTok pagina te bezoeken. Daar heeft Juultje namelijk nog veel meer mooie video’s van zichzelf online gezet. Er is dus meer dan genoeg content van de knappe blondine om vooruit te kunnen. Van Juultje zal je voorlopig geen genoeg krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...