Foto: Jutta Leerdam poseert innig met bloedmooie zusjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Beeldschone schaatsster Jutta Leerdam heeft twee nét zo mooie zusjes! Samen met deze dames maakt ze een prachtige foto waarop alle rondingen goed te zien zijn!

Jutta Leerdam pakt heupen van zusje stevig vast

De kerstperiode is nét voorbij. Dat betekent dat iedereen nu massaal al zijn of haar kerstfoto’s gaat delen op Instagram. De meeste mensen zullen het gevierd hebben met hun vriend, vriendin, familie en/of vrienden. Zo ook schaatsster en prachtvrouw Jutta Leerdam. In haar Instagram verhaal komen allerlei kerstfilmpjes en -foto’s voorbij. Het start met een filmpje waarin ze een lief kusje geeft aan de camera. Vervolgens plaatst ze een prachtige foto waarop ze poseert met haar zusjes Merel en Beaudine. Alle drie de dames hebben ontzettend strakke pakjes aangetrokken en poseren zijdelings voor de camera. Dat betekent dat alle heerlijke en perfecte rondingen van alle drie de dames goed te zien zijn. als laatste plaatst Jutta een aantal foto’s op haar verhaal waarop ze erg verleidelijk voor de spiegel poseert. Ze draagt een jurkje met een enorm lage hals waardoor de kanten bandjes van haar bovenstukje volledig boven de jurk uitkomen. Ook de rondingen van Jutta zijn in deze foto’s heerlijk herkenbaar!

Jutta Leerdam zusjes Jutta Leerdam rondingen

Jutta Leerdam laat superstrakke benen zien in kleinste broekje ooit

Als schaatsster is het bijna niet te ontkomen om ontzettend mooie en afgetrainde benen te hebben. Daar ben je natuurlijk constant mee bezig. Je benen zijn dan ook je moneymakers! De benen van Jutta zien er om precies die reden geweldig mooi uit. Die prachtige benen wil ze ontzettend graag delen met haar fans en wij horen helemaal niemand klagen! De eerste foto is genomen van de zijkant en met één been leunt de schaatsster op een verhoging. Ze draagt superhoge sokken die tot over haar knie komen met daaronder zwarte hakjes. Daar boven draagt ze een strakke body met een leren jack er overheen. In de tweede foto zit ze wijdbeens op diezelfde verhoging. Een klein en dun stukje stof bedekt nog net de ‘gevoelige’ delen van haar lijf. ze kijkt stoer de camera in en verleidt zo al haar volgers en fans. In het bijschrift schrijft ze: “Deze shoot voelde zo vrouw bekrachtigend voor mij. Over vijftig jaar laat ik deze foto’s (hopelijk) aan mijn kleinkinderen zien. Dan zeg ik dat oma dat was vroeger.”
Jutta Leerdam haalt vier keer goud

Dat Jutta ontzettend getalenteerd is, zal vast wel bekend zijn bij vele mensen. Ze bewijst zichzelf keer op keer en dat viert ze met verschillende Instagram foto’s. Onlangs plaatste ze weer zo’n overwinningsfoto op haar sociale media. De mededeling die ze erbij had was dat ze voor de vierde keer goud had gehaald op de 1000 meter wereld beker. Die wedstrijd bestaat uit vier wedstrijden waarvan Jutta dus 100% heeft gewonnen. Wat ontzettend goed, Jutta! In de reacties is ook iedereen hartstikke trots op de blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!