Foto: Jutta Leerdam maakt stiekeme opname in vliegtuigtoilet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam staat voor één van de belangrijkste toernooien van haar carrière. Met een paar stiekeme foto’s in een vliegtuigtoilet laat ze nog eens zien dat het met haar vorm wel goed zit!

De wereldbeker schaatsen komt er weer aan. Het toernooi wordt gehouden in Polen. Binnenkort mag Jutta Leerdam laten zien of ze de beste van de wereld is. Maar om mee te doen, moet ze natuurlijk eerst naar Polen vliegen. En zo’n vliegreis kan best saai zijn. Daarom besluit Jutta om wat pit aan de vlucht toe te voegen.

Jutta Leerdam toont haar vorm in vliegtuigtoilet

Ze zit in een geweldige flow, Jutta Leerdam. De Telegraaf noemde haar onlangs de beste schaatsster van ons land. Ze is haast onoverwinnelijk op de 1000 meter, en ook op de 500 en 1500 meter is ze een geduchte concurrente voor de absolute top. Ze schaatste niet al te lang geleden nog een baanrecord op de 1000 meter in Thialf. In Polen zal Jutta meedoen aan de 500 en de 1000 meter, die ze beide hoopt te winnen. De blondine verkeert in topvorm, dus ze maakt zeker kans. Dat ze in topvorm is, bewijst ze ook nog maar eens met een foto die ze op haar Instagram verhaal plaatst. Vanuit het vliegtuig onderweg naar Polen, besluit Jutta Leerdam dat het tijd is om haar volgers eens even goed te verwennen. Met een stiekeme spiegelselfie vanuit het toilet van het vliegtuig laat ze haar vorm goed zien. Met een strakke legging en een kort shirtje is het genieten geblazen voor haar fans. Hoewel deze vorm niet direct te maken heeft met haar vorm op de baan, waarderen haar volgers het zeker!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam gunt haar volgers een cadeautje na winst

Schaatsen is een individuele sport. Dat betekent natuurlijk dat als iemand een wedstrijd wint, de prijs naar één iemand gaat. Maar Jutta Leerdam weet wel hoe ze haar fans kan bedanken. Jutta won onlangs de 1000 meter op het Nederlands kampioenschap. Hiervoor mocht ze dan ook op het podium verschijnen. Omdat Jutta niet egoïstisch is, wilde ze haar fans en trouwe kijkers ook mee laten genieten. Hoewel ze de medaille niet kan delen, wist ze toch een manier te vinden om de kijkers wat terug te geven. Ze sprong namelijk op het podium en draaide even met haar achterste richting het publiek. Alle trillingen van het springen zorgden hierbij voor een heerlijk aanzicht voor de fans. Die fans laten in de reacties massaal weten super trots te zijn op Jutta Leerdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Volgers weten waarom Jutta Leerdam altijd eerste eindigt

Het gaat Jutta Leerdam voor de wind, de ene na de andere wedstrijd wordt winnend afgesloten. Maar hoe kan het toch, dat niemand Jutta lijkt te kunnen verslaan. Eén van Jutta’s volgers lijkt te weten waar het aan ligt. Hij reageert namelijk op één van haar foto’s en schrijft: “Ik zou altijd tweede eindigen”. Op de foto zien we een achteraanzicht van de blonde schaatsster. Is het achterste van Jutta Leerdam haar geheim? Dat mensen daar zo graag naar kijken dat ze liever achter haar blijven schaatsen? Wij zouden het wel begrijpen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...