Foto: Jutta Leerdam laat vriend Jake Paul kwijlen in extreem strak pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe schaatsster Jutta Leerdam heeft inmiddels een vriendje aan de andere kant van de wereld. Die moet je wel een beetje gelukkig houden.

Jutta Leerdam plaatst strakke foto’s voor Jake Paul

Inmiddels heeft Jutta Leerdam al weer eventjes met Jake Paul. De knappe blonde schaatsster liet iedereens mond van verbazing openvallen toen ze met hem thuis kwam. De Amerikaanse boxer en YouTuber heeft een beetje een ‘bad boy’ type over zich heen en niemand had gedacht dat deze twee goed bij elkaar zouden passen. Maar met sport als verbindende factor en een hoop andere raakvlakken, lijkt het erg goed te klikken tussen de twee. Er is alleen maar één probleem. Jake is voor nu weer terug naar Amerika en Jutta zit in Nederland. Gelukkig maakt ze genoeg mooie plaatjes voor hem om te kunnen laten zien. En de rest van haar volgers mogen ook meegenieten.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam maakt volgers gek met diepe inkijk
Met deze foto weet Jutta Leerdam iedereen op hol te laten slaan

Jutta Leerdam ziet er natuurlijk stiekem gewoon het knapste uit in haar trainingspakjes van schaatsen. De strakke outfits zijn zo gemaakt, dat je precies het prachtige van Jutta in haar volle glorie kan zien. En dat is natuurlijk wel erg mooi, want op die manier weet Jutta ook tijdens haar trainingen en haar wedstrijden hele mooie kiekjes te maken. Maar natuurlijk plaatst Jutta dit soort foto’s ook een klein beetje met een tweede doel. Dat is namelijk ervoor zorgen dat haar vriendje Jake Paul zich niet verveeld in Amerika. Die zit zo uit de buurt en moet het nu toch echt zonder zijn Jutta doen. Een mooie foto kan dan natuurlijk al enorm helpen.
Van strak schaatspakje, naar wilde look. Jutta Leerdam kan het allemaal

De prachtige schaatsster ziet er natuurlijk zonder haar schaatspakje net zo mooi uit als met haar schaatspakje. En dat bewijst ze natuurlijk maar weer met deze ongelooflijk goede foto die ze op haar Instagram zette. Jutta ziet er zoals gebruikelijk weer beeldschoon uit en de complimenten die ze onder haar foto krijgt zijn dan ook meer dan terecht. Met haar verleidelijke plaatje weet Jutta al haar fans helemaal wild te maken. En dat is toch wel een beetje bijzonder.

Jutta Leerdam vindt het maken van dit soort plaatjes erg leuk om te doen

Maar natuurlijk vindt Jutta het zelf ook gewoon heel erg leuk om dit soort mooie plaatjes van zichzelf online te zetten. De knappe blondine leeft er gewoon helemaal van op. En dat is natuurlijk ook wel wat waard. De prachtige schaatsster zorgt er in ieder geval voor dat ze er altijd fantastisch uit ziet op de foto. Het maakt dan ook niet uit waar de knappe blondine is, ze weet altijd wel een verleidelijk plaatje te schieten. En dat maakt Jutta Leerdam natuurlijk een hele bijzondere dame.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!