Foto: Jutta Leerdam laat ronde achterkant zien met hotelkamer-selfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schaatsster Jutta Leerdam is een ongelooflijk knappe dame. En dat maakt ze maar weer eens duidelijk met een nieuwe foto.

Jutta Leerdam doet spannende dingen in hotelkamer

In haar hotelkamer houdt Jutta Leerdam het heerlijk spannend. De knappe blondine zorgt ervoor dat haar volgers weer een prachtig kiekje van haar te zien krijgen. En daar zijn de fans van de blonde schaatsster natuurlijk erg over te spreken. Elke foto van Jutta wordt ook gezien als een soort cadeautje, het een nog mooier dan de ander. Maar op deze hotelkamer geeft Jutta wel heel erg veel van zichzelf weg. Ze draait zich mooi open zodat je goed zicht hebt op meerdere delen van haar prachtige .

Lees ook: Video: Jutta Leerdam schudt zich suf in krap pakje

Jutta Leerdam heeft erg verleidelijke fotogalerij

Het is niet de eerste keer dat Jutta Leerdam een foto als deze op haar Instagram zet. Wie Jutta haar profiel een beetje volgt weet dat de knappe blondine eens in de zoveel dagen een nieuwe foto online zet of in haar verhaal. Soms doet ze zelfs meerdere foto’s en filmpjes plaatsen op één dag. De meeste van die filmpjes zijn dan erg verleidelijk. Jutta trekt strakke kleding aan en gaat in de juiste poses staan om zo mooi mogelijk een foto te kunnen maken. Het kan haast niet anders of de telefoon van Jutta bevat een ongelooflijk spannende fotogalerie, vol met foto’s van de schaatsster poserend in allerlei verleidelijke houdingen.
Een mooi inkijkje in het leven van Jutta Leerdam

Jutta deelt ook nog even een mooie video, waardoor haar fans een bijzonder inkijkje hebben in haar wereld. Jutta moest schaatsen op de world championships en liet in haar video even zien hoe dat er achter de schermen aan toe gaat. En dat was best wel even bijzonder. Wat nog het meest opviel was het beeld van Jutta die haar schaatspakje nog even ter plekke naast de schaatsbaan aantrekt. Zo krijgt iedereen gelijk wel heel veel te zien van de knappe blondine. Jutta maakt het zelf allemaal gelukkig niet zoveel uit. Ze deelt met het grootste gemak dit soort video’s. En waarom zou ze ook niet? De knappe sporter ziet er buitengewoon goed uit op de beelden. Dat maakt het absoluut het delen waard.
Jutta Leerdam zegt beter te kunnen

In Thialf haalde Jutta Leerdam brons op de 500 meter. Op Instagram deelde de blondine hoe ze over het ijs ging afgelopen week. Maar het had allemaal beter gekund volgens Jutta Leerdam. Ze heeft namelijk op een aantal plekken tijd laten liggen en had voor de nummer 1 positie kunnen rijden. Ze is dus niet helemaal tevreden met haar bronzen medaille. Ergens is dat ook wel weer goed, want dat zal haar voorlopig de motivatie geven om keihard door te blijven schaatsen en trainen. En dan komt ze ongetwijfeld bij de volgende wereldkampioenschappen als eerste uit de race.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?

Dilan Yesilgöz bekroont 10-jarige politieke carrière met prachtige foto van piepjong evenbeeld

Dilan Yesilgöz heeft wat te vieren. Tien jaar geleden had zij namelijk met de VVD een nieuwe fractie geïnstalleerd. Dit viert ze door ons een foto te laten zien van zichzelf, maar dan tien jaar geleden!