Foto: Jutta Leerdam laat haar troeven bijna uit haar sportbeha ontsnappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke schaatsster Jutta Leerdam weet weer al haar fans te betoveren door even op de grond te gaan liggen. 

Jutta Leerdam knalt bijna uit topje op sportmat

Met haar prachtige lijf weet Jutta Leerdam altijd haar volgers te imponeren. De aantrekkelijke blondine weet bijna net zo goed hoe ze foto’s en filmpjes moet maken, dan hoe ze races op het ijs moet winnen. De verleidelijke sporter weet vaak haar volgers volledig te overtuigen van hoe knap ze is. Het is voor Jutta wel elke keer weer een uitdaging hoe ze haar outfit moet aanpakken. De verleidelijke schaatsster wil namelijk nog wel eens een pakje aantrekken waar haar ‘dames’ bijna uit ontsnappen. En dat maakt het voor de blondine toch wel lastig om goede foto’s te maken af en toe. Maar zoals hieronder te zien is op haar sportmat, lukt het Jutta Leerdam toch weer keer op keer.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam droeg bijna niks onder haar jasje tijdens modeshow in Milaan

Wat een heerlijk lichaam heeft Jutta Leerdam toch

De aantrekkelijke schaatsster weet altijd de aandacht te trekken met haar heerlijke vormen. Verleidelijk zoals ze is, probeert Jutta Leerdam de hoofden van haar mannelijke fans altijd helemaal op hol te laten slaan. Dat lukt het beste als ze weer een mooi inkijkje laat zien in haar verrukkelijke topje, of bijvoorbeeld een hele strakke broek aantrekt. Zo houdt Jutta Leerdam de gemoederen goed bezig.

Lees ook: Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Met haar zwoele blik laat Jutta Leerdam mannen smelten

Niet alleen het lichaam van Jutta Leerdam is zeer aantrekkelijk, ook haar blikken scoren hoog. Jutta Leerdam is extreem goed in het opzetten van zeer zwoele blikken. Daarmee betovert ze haar volgers in een seconde. Kijk maar naar het heerlijke plaatje hieronder. Daarmee weet Jutta namelijk al haar volgers weer helemaal in haar greep te krijgen. Als Jutta zo zwoel naar je kijkt, dan voel je al je knieën zwak worden. Dat effect heeft Jutta Leerdam nou eenmaal op mannen.

Jutta Leerdam mag poseren voor Boss in strak topje

De knappe schaatsster heeft een leuke nieuwe klus binnen. De prachtige blondine mag namelijk gaan poseren voor Boss. En dat doet ze natuurlijk niet in zomaar een pakje. Haar heerlijke lichaam is namelijk bijna in zijn geheel te zien in het strakke pakje wat ze draagt. Een klein topje bedekt Jutta haar prachtige ‘meiden’ nog een beetje. En dat topje laat net genoeg aan de verbeelding over om ervoor te zorgen dat alle volgers van Jutta smullen van deze prachtige foto. De aantrekkelijke blondine weet met haar fijne lichaam al haar volgers weer zeer tevreden te stellen. Geen wonder dat ze door Boss gevraagd is om voor hen model te staan. Dat is iets wat Jutta Leerdam absoluut wel kan. En ze doet het ook met veel plezier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!