Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van haar heupen zakken in achtertuin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam staat in haar achtertuin, en wanneer ze even niet kijkt wordt er een foto gemaakt waar haar broekje dreigt af te zakken!

Heerlijk kiekje van Jutta Leerdam!

Jutta Leerdam is niet alleen een kampioen op het ijs, ze is ook een meester in het maken van geweldige selfies! Zo stond ze laatst voor het raam en in plaats van simpelweg een foto van zichzelf te maken, besloot ze haar reflectie in haar raam vast te leggen. En wat voor een reflectie was het! Met haar zonnebril op en een zelfverzekerde houding wist ze zichzelf vast te leggen als een echte superster. Het was alsof ze zei: “Kijk naar mij, ik ben onverslaanbaar!” Ondanks dat Jutta een simpele outfit draagt, blijft de blondine er weergaloos uitzien. Haar broekje lijkt wel bijna van haar heupen af te vallen.

Het ziet er in ieder geval erg comfortabel uit wat Jutta draagt. Het zonnetje schijnt heerlijk bij de top schaatster op haar bolletje, ze krijgt het er zo warm van dat ze een appeltje voor de dorst moet eten. Wat natuurlijk helemaal begrijpelijk als je Jutta bent, en je jezelf zo ziet schitteren in het raam!

Lees ook: Video: Jutta Leerdam maakt nieuwe vriend Jake Paul wild met mini-outfit

juttaleerdam

Jutta Leerdam deelt badkamer-selfie in gedurfd topje

Jutta Leerdam is terug van vakantie laat ze weten met onderstaand kiekje die ze recent op haar Instagram plaatsten. Ze is helemaal klaar om het nieuwe schaatsseizoen aan te pakken! Maar voordat ze zich weer op het ijs stort, neemt ze nog even de tijd om te genieten van het gezelschap van haar vrienden en familie. En dat doet ze natuurlijk in stijl, getuige het kiekje dat ze deelde met haar volgers. Op de foto zien we Jutta gedurfd geposeerd in strak wit topje. De blondine heeft een lekker kleurtje gekregen na haar heerlijke vakanties in Tulum en Miami. Met een hele serieuze blik op haar gezicht staat ze naast haar goede vriend Robert Rodenburg. Het is mooi om te zien hoe Jutta van haar harde werk weet te genieten! Zelfs een kampioen als Jutta Leerdam de tijd neemt om te ontspannen en te genieten van de kleine dingen in het leven.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam laat zich heel diep in haar shirtje kijken tijdens workout

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam doet lekker dansje met Robert Rodenburg!

De knappe Jutta Leerdam heeft ons opnieuw verrast met haar veelzijdigheid, en dit keer met haar dansmoves! In een onlangs gedeeld TikTok-filmpje zien we haar samen met Robert Rodenburg swingen in de woonkamer. Met hun soepele bewegingen en vrolijke energie gaat de choreografie die ze hebben ingestuurd uitermate vlekkeloos, die ons allemaal laten zien hoe het moet. Vrij recent deelde ze ook een heerlijke video waar ze helemaal los gaat op een podium. Een vriendin waarmee ze een dansje deed, kon zichzelf niet weerhouden om aan Jutta’s prachtige achterkant te zitten. Het is fantastisch om te zien dat Jutta lekker doet waar ze zien in heeft, en geen enkele moeite heeft om dit op haar social media te delen. Het is duidelijk dat ze haar passie en creativiteit op alle vlakken kan uiten. Ze inspireert ons allemaal om ons te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen uit te proberen. We kijken al uit naar de volgende verrassing die Jutta voor ons in petto heeft!

@juttaleerdam POV; You just recorded Open Kaart ❤️‍🔥❤️‍🔥 @Robbert Rodenburg ♬ origineel geluid – Jutta Leerdam

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...