Foto: Jutta Leerdam kan het wel héél goed vinden met Eva Jinek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam en Eva Jinek. Je zou het eigenlijk al verwachten, maar de twee blondines vormen een blij duo. Toch kwam Jutta met treurig nieuws bij Eva.

Jutta Leerdam en Eva Jinek zijn samen op stap gegaan. Of eigenlijk, zo lijkt het alleen maar door de mooie foto van het duo. Of ja, eigenlijk ziet enkel Jutta eruit alsof ze die avond uit is gegaan op haar nieuwste Instagram post met Eva. Eva is erg zakelijk en een beetje mannelijk gekleed op de foto. Jutta staat er op haar eigen post natuurlijk weer perfect op, zoals altijd. Jutta is eigenlijk altijd wel fotogeniek. De camera lijkt wel met haar te willen trouwen. In het geval van Eva lijkt een LAT-relatie voldoende. Jutta zat bij Jinek om haar recente switch van schaatsteam te verhelderen.

Jutta Leerdam vertrouwt Eva Jinek

Je hoort het niet vaak, een giga-transfer als die van Jutta. Ze is dan ook wel de meest opvallende verschijning die je kan vinden in schaatsland. Het was dan ook even wereldnieuws, die transfer. De vijfvoudig wereldkampioene en haast model heeft besloten haar eigen team, namelijk Worldstream-Corendon vaarwel te zeggen. Voortaan is zij en haar lichaam actief voor het team van Jumbo-Visma. Het doel blijft hetzelfde: Goud behalen op de Olympische Spelen in Italië in 2026. Jutta weet echter nu al zeker dat de switch de enige juiste beslissing is. Ze vertrouwt het allemaal toe aan vriendin Jinek, die wel iets weg heeft van een moederfiguur. De rest van Nederland weet het door de live uitzending nu echter ook natuurlijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Meiden onder elkaar

Pas na de uitzending hadden de twee blondines wat ‘alone-time’ met elkaar. Tijdens de uitzending was de schaatslegende echter al erg openhartig. Jutta was zelfs lichtelijk emotioneel over haar breuk met het team waar ze zoveel medailles en wereldtitels heeft weten te veroveren. Eva zit glashard aan tafel van alles en nog wat te vragen aan Jutta over de breuk. Erg emotioneel is zij helaas niet, maar als tafelhost moet je natuurlijk ook gewoon goed voor je kijkers zorgen. Pas na de uitzending lijkt het dus pas alsof een stuk gezelligere en minder zakelijke Eva naar buiten komt.

Jutta overlegt veel

Jutta kreeg wel ruim de tijd om haar verhaal te doen bij het praatprogramma. Met vele woorden beschrijft ze hoe het allemaal in z’n werk gaat, zo’n breuk. Het lijkt wel het ideale moment voor de breuk. De Olympische spelen duren nog een tijd, Jutta heeft net vakantie gehad en had ruim genoeg tijd om na te denken over welke kant ze op wilde in haar schaatscarrière. Ze heeft ook nog met vriend Koen Verweij, ook een schaatser en ook nog oprichter van het oude team van Jutta alles kunnen overleggen. En nu is de knop om voor Jutta. Koen heeft zelfs besloten de hele ploeg maar te op te heven. 

Eva zit veel, praat weinig

Eva ondertussen heeft het hartstikke druk met haar programma en nodigt de ene na de andere gast uit om bij te praten. Zelf houdt ze, zoals een goede host ook moet doen, wijselijk haar mond. Op de nodige vragen na dan. Buiten Jinek om vindt ze gelukkig nog wel tijd om Jutta te troosten, en om op de foto te gaan met haar. Een memorabele avond was het dus zeker te noemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!