Foto: Jutta Leerdam heeft last van gluurder tijdens intiem momentje met Jake Paul

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Jutta Leerdam heeft een hele fijne vakantie momenteel. Ze is namelijk bij vriendje Jake Paul in Amerika. Maar ze zijn niet alleen.

Jutta Leerdam deelt foto van gluurder op Instagram

De knappe blondine Jutta Leerdam is momenteel in Amerika om te genieten van een kleine vakantie met haar vriendje, Youtuber en boxer Jake Paul. De knappe schaatsster heeft de hele week volgepland met allemaal leuke dingen en deelt hier dan ook de mooiste foto’s van. Zo zijn Jake en Jutta eigenlijk niet van elkaar af te slaan de hele week. De aantrekkelijke blondine deelt veel beelden dat ze aan de nek van Jake hangt. En dat ziet er natuurlijk best romantisch uit. Maar op de laatste foto uit haar nieuwste post, blijkt dat ze toch wel een beetje de privacy missen. Ze maken namelijk een hele romantische foto samen, maar worden daarin flink gestoord door de hond van Jake Paul. Die vindt dit een ideaal moment om er even tussen te komen en gek te komen doen. En dat levert natuurlijk best wel weer een grappig plaatje op. Deze gluurder moest Jutta wel even delen.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam duikt vliegtuigtoilet in met zoemend apparaatje
Jutta Leerdam heeft genoeg spannende outfits voor haar trip meegenomen

De prachtige blondine moet natuurlijk op haar trip ook gewoon mooie foto’s blijven maken. En dat lukt haar best aardig. Om het een beetje makkelijker voor zichzelf te maken heeft Jutta Leerdam allemaal spannende outfits meegenomen naar Amerika. En in de post hierboven kan je er al een aantal van zien. Zoals je kan zien probeert Jutta haar niet te veel te verbergen achter allerlei dikke lagen stof. De knappe schaatsster wil juist heel erg gezien worden. En dat is ook logisch, want Jutta heeft jarenlang gewerkt aan haar perfecte . Dan wil je ook dat die gezien wordt.

Lees ook: Jutta Leerdam deelt vergeten foto’s van bloedhete vakantie met knap zusje
Jutta Leerdam omarmt lokale cultuur met spannende foto

De prachtige blondine bevindt zich momenteel in Texas. En dus moet ze zich wel een beetje kleden zoals de locals dat doen. Dus heeft de prachtige schaatsster een strak jurkje aangetrokken en heeft daar een passende hoed bij gevonden. De knappe blondine weet met haar outfit wel gelijk de aandacht te trekken. Het werkt wat minder om op te gaan in de menigte, want in dit pakje zal iedereen flink naar Jutta staren. Dat is ook niet zo erg, want de knappe blondine vindt de aandacht juist wel fijn. Ze gaat daar best goed op. In haar spannende pakje weet Jutta al haar volgers wel weer te verbazen. Want als je denkt dat de knappe blondine niet iets mooiers aan kan trekken, komt er toch weer een ander bijzonder pakje tevoorschijn. En dat zorgt er weer voor dat haar volgers ontzettend enthousiast blijven. Die kunnen niet wachten om te zien wat Jutta nu weer heeft aangetrokken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!