Foto: Jutta Leerdam heeft last van gluurder tijdens intiem momentje met Jake Paul

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Jutta Leerdam heeft een hele fijne vakantie momenteel. Ze is namelijk bij vriendje Jake Paul in Amerika. Maar ze zijn niet alleen.

Jutta Leerdam deelt foto van gluurder op Instagram

De knappe blondine Jutta Leerdam is momenteel in Amerika om te genieten van een kleine vakantie met haar vriendje, Youtuber en boxer Jake Paul. De knappe schaatsster heeft de hele week volgepland met allemaal leuke dingen en deelt hier dan ook de mooiste foto’s van. Zo zijn Jake en Jutta eigenlijk niet van elkaar af te slaan de hele week. De aantrekkelijke blondine deelt veel beelden dat ze aan de nek van Jake hangt. En dat ziet er natuurlijk best romantisch uit. Maar op de laatste foto uit haar nieuwste post, blijkt dat ze toch wel een beetje de privacy missen. Ze maken namelijk een hele romantische foto samen, maar worden daarin flink gestoord door de hond van Jake Paul. Die vindt dit een ideaal moment om er even tussen te komen en gek te komen doen. En dat levert natuurlijk best wel weer een grappig plaatje op. Deze gluurder moest Jutta wel even delen.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam duikt vliegtuigtoilet in met zoemend apparaatje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam heeft genoeg spannende outfits voor haar trip meegenomen

De prachtige blondine moet natuurlijk op haar trip ook gewoon mooie foto’s blijven maken. En dat lukt haar best aardig. Om het een beetje makkelijker voor zichzelf te maken heeft Jutta Leerdam allemaal spannende outfits meegenomen naar Amerika. En in de post hierboven kan je er al een aantal van zien. Zoals je kan zien probeert Jutta haar lichaam niet te veel te verbergen achter allerlei dikke lagen stof. De knappe schaatsster wil juist heel erg gezien worden. En dat is ook logisch, want Jutta heeft jarenlang gewerkt aan haar perfecte lichaam. Dan wil je ook dat die gezien wordt.

Lees ook: Jutta Leerdam deelt vergeten foto’s van bloedhete vakantie met knap zusje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam omarmt lokale cultuur met spannende foto

De prachtige blondine bevindt zich momenteel in Texas. En dus moet ze zich wel een beetje kleden zoals de locals dat doen. Dus heeft de prachtige schaatsster een strak jurkje aangetrokken en heeft daar een passende hoed bij gevonden. De knappe blondine weet met haar outfit wel gelijk de aandacht te trekken. Het werkt wat minder om op te gaan in de menigte, want in dit pakje zal iedereen flink naar Jutta staren. Dat is ook niet zo erg, want de knappe blondine vindt de aandacht juist wel fijn. Ze gaat daar best goed op. In haar spannende pakje weet Jutta al haar volgers wel weer te verbazen. Want als je denkt dat de knappe blondine niet iets mooiers aan kan trekken, komt er toch weer een ander bijzonder pakje tevoorschijn. En dat zorgt er weer voor dat haar volgers ontzettend enthousiast blijven. Die kunnen niet wachten om te zien wat Jutta nu weer heeft aangetrokken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!