Foto: Jutta Leerdam gaat door haar knieƫn in opengescheurde broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na een goed schaatsseizoen gaat Jutta Leerdam helemaal los op vakantie. In een opengescheurde broek zakt ze richting de grond. Ze zit op de foto in een vreemde houding.Ā 

Jutta Leerdam laat zich gaan in Miami

Op haar Instagram plaatste Jutta een foto dat ze op het vliegveld in Nederland was en dat ze naar Miami ging. Daarna verscheen in haar story een kiekje van de dame in een gescheurde broek waarbij ze met haar koffer richting de grond zakt. Verder krijgen haar volgers geen informatie. Het is wel bekend dat Jutta op vakantie is met een vriendin. Haar schaatsseizoen is afgelopen. Het was erg succesvol, ze is in vijftien 1000 meter races begonnen en heeft ze allemaal gewonnen. Ze is dus ook wereldkampioen op de afstand geworden. Al met al valt er veel te vieren op vakantie en aan de foto te zien is Jutta dat ook aan het doen op vakantie.

Is Jutta Leerdam in Miami voor de liefde?

Juicechannel geeft op Instagram aan dat zij denken dat Jutta Leerdam om een andere reden in Miami is. Afgelopen zomer ging haar relatie met Koen Verweij uit. De twee schaatsers waren vijf jaar samen en hadden samen een schaatsploeg opgericht, maar gingen toch uit elkaar. Koen is 9 jaar ouder dan Jutta en de twee waren samen sinds Jutta 18 was. Toch gaf Jutta meteeen al aan dat ze niet lang alleen wilde blijven. Ze vond dat niet bij zichzelf passen. Toch heeft ze dit hele schaatsseizoen doorgebracht zonder vriend.

Nu is ze dus vertrokken naar Miami en dat vond Juicechannel opvallend omdat Jake Paul daar momenteel ook is. De twee zijn elkaar onlangs gaan volgen op Instagram, wat opvallend is omdat Jake niet heel veel vrouwen volgt. De bokser is sinds een paar maanden ook single. Wat de twee ook gemeen hebben is dat zij beide professioneel sporten en daarnaast mediapersoonlijkheden zijn. Ze houden naast hun sportcarriĆØres goede sociale media accounts erop na. Jake Paul is wel iets bekender dan Jutta, hij heeft 22 miljoen volgers, tegenover de 4 miljoen van Jutta. Dit komt ook deels omdat Jake eerst Youtuber was en daarna pas ging boksen. Jutta was schaatsster die daarna ook Influencer werd. Een ander verschil tussen de twee is dat Jutta meer bekend staat als de perfecte schoondochter en Jake niet zo een goede reputatie heeft. Zo is hij meermaals vervolgd.

Het influencerleven van Jutta Leerdam

De 24-jarige Jutta Leerdam is schaatsster, wat betekend dat ze alleen in het winterseizoen wedstrijden heeft. Op haar Instagram is te zien dat ze dan niets anders doet dan schaatsen. In de zomer heeft de blondine meer tijd voor andere dingen. Naast dat ze op vakantie gaat, geeft Jutta ook meer interviews en doet ze vaker fotoshoots. Ook worden meer samenwerkingen op haar Instagram verwacht, want die waren er de afgelopen maanden weinig. Veel van haar volgers vinden het leuk om Jutta in andere kleding dan een schaatspak te zien. Hier komen ook vaak veel positieve reacties op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zƩƩr opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!