Foto: Jutta Leerdam dumpt lekkerste kiekjes van haar mooiste trofeeën

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam dumpt even een verzameling fijne kiekjes op haar Instagram. En dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. 

Het was Olympic Day, waarin er meer aandacht voor sport wordt gecreëerd door het Olympisch comité wereldwijd. Dat maakte het dus het beste moment voor Jutta om even een verzameling mooie foto’s die ze nog bewaard had van de Olympische Spelen te delen met haar volgers. Die kregen nooit eerder vertoonde foto’s te zien en waren daarmee natuurlijk erg gelukkig. Meer foto’s van Jutta wordt altijd aangemoedigd. Jutta kijkt ook met veel plezier terug aan haar tijd op de Olympische Spelen en kan niet wachten tot ze de volgende keer weer mee mag doen.

Lees ook: Foto: topfitte Jutta Leerdam toont haar indrukwekkende lijf

Jutta was blij met strak pakje

Niet alleen op haar prestaties was Jutta erg trots, maar ook op de manier waarop ze er uit zag tijdens de Spelen. Jutta was echt prachtig in haar strakke schaatspakje. Het strakke pakje volgde precies de vormen van het geweldige van Jutta. Dat zorgde ervoor dat de kijker thuis ook genoeg had om van te kunnen genieten. Jutta moest natuurlijk tussendoor even poseren met haar strakke pakje. Met haar hand in haar zei en haar achterwerk even ingedraaid naar de camera, zorgt Jutta ervoor dat haar hele goed op het plaatje staat.

Jutta werd verlegen van medaille

Normaal gesproken is Jutta best wel een mondige dame. Maar toen ze haar medaille won, was ze zo geraakt door het moment dat ze er even stil van werd. Jutta was erg trots, maar werd ook een stuk meer verlegen dan hoe ze normaal overkomt. Het leverde in ieder geval een erg mooie foto op van de sporter. Jutta is erg blij met haar resultaat, al is ze wel vastberaden om de volgende keer een nog beter resultaat te behalen tijdens haar deelname aan de Olympische Spelen.

Jutta maakt sprankelende actiefoto

Op het ijs moest Jutta natuurlijk ook een kleine foto maken. Je kan niet rijden op de Olympische Spelen en daar helemaal geen materiaal van hebben. Jutta gooit haar haartjes nog even soepel naar achter en de foto wordt gemaakt. Het levert een spontane foto op, waar Jutta haar leuke persoonlijkheid helemaal op uit komt. Natuurlijk draagt Jutta hier ook haar strakke schaatspakje. Deze foto helpt Jutta nog jaren herinneren aan haar mooie tijd op de Olympische Spelen.

Jutta was na het schaatsen wel even uitgeteld

Na haar zware races was Jutta wel even moe. En dus wachtte ze zittend op het resultaat van haar rondes. En dat betekende natuurlijk dat er genoeg tijd was om nog even een mooie foto te maken. Jutta lijkt moe, maar voldaan. Haar deelname aan de Olympische Spelen was absoluut een succes voor de knappe blondine. Ze kan dan ook niet wachten tot de volgende editie van de Spelen er aan komt. Dan zal Jutta ook weer klaar staan om Nederland te mogen vertegenwoordigen. En hopelijk maakt ze dan ook weer zoveel leuke foto’s tijdens het evenement.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!