Foto: Jutta Leerdam draagt véél te weinig kleding tijdens ijskoud uitje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam deelt een ijskoud kiekje via Instagram. De blondine is in Calgary maar kleedt zich veel te koud voor de rillende temperaturen daar..

Jutta Leerdam bevindt zich op dit moment in Canada voor de World ! Het is in Calgary ijskoud, maar liefst -21 graden. Ondanks deze ijskoude temperaturen, lijkt Jutta Leerdam tóch in weinig kleding te verschijnen. Terwijl haar collega, Irene Schouten, in een mega dik pak verschijnt. Tóch iets bijpassender, met die temperaturen. Trekt Jutta binnenkort wat meer aan, nu ze in Calgary is?

Jutta Leerdam draagt véél te weinig kleding in Canada

Jutta Leerdam is op dit moment in Calgary, Canada. Ze is hier voor de World van het schaatsen en is helemaal klaar om weer wat nieuwe prijzen in de wacht te slepen. Irene Schouten is ook aanwezig op het toernooi, en die deelt wat ijskoude kiekjes van de temperaturen in Calgary. -21 om precies te zijn, en dat is de reden dat Irene helemaal ingepakt is. Lekker dik aangekleed. In tegenstelling tot Jutta, die zich niks lijkt aan te trekken van de ijskoude temperaturen. Jutta verschijnt in een wit shirtje met korte mouwen, en waar veel huid zichtbaar is. De blondine moet wel oppassen dat ze niet onderkoeld raakt in deze kou, want met zulke outfits valt dat bijna niet meer te vermijden. Gelukkig was Jutta op het moment van de foto niet buiten, dus waarschijnlijk heeft ze haar dikke pak aangetrokken toen ze de buitenlucht instapte. Maar zelf in Calgary, maakt de bloedmooie blondine het dus waar om te poseren. Ergens een model, overal een model.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam toont losse heupjes bij reclame-shoot

Onlangs deelde Jutta Leerdam een uiterst verleidelijke video via Instagram. De blondine wordt natuurlijk regelmatig gevraagd voor verschillende reclame’s, en nu besloot ze om er in eentje te spelen. En één ding is zeker, dat is pas goede reclame. Het speelt zich af op het ijs, en erbuiten. De blondine plaatst via Instagram een ‘recap’ van hoe de shoot in z’n werk ging. En dat had nog een uiterst randje. Jutta is in een pikzwart schaatspak te zien. Haren goed, en gaan. Ze sjeest over het ijs hoe ze dat normaal gesproken ook doet. Ondertussen worden er sportieve beelden geschoten van de blondine. Ook buiten worden beelden geschoten van Jutta. Hier zie je niet haar hele , maar slechts haar mooie gezicht. Tot slot doet de blondine nog een dansje met haar heupen. De achterkant van Jutta wordt gefilmd, terwijl ze haar losse heupjes toont aan de camera achter haar. Het is in ieder geval te zien dat ze tijdens het schieten van dit reclamespotje intens veel plezier heeft gehad. Maar wie Jutta een beetje kent, weet dat ze overal wel plezier uit haalt. Het is tenslotte zo’n vrolijke dame!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!