Foto: Jutta Leerdam draagt véél te weinig kleding tijdens ijskoud uitje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam deelt een ijskoud kiekje via Instagram. De blondine is in Calgary maar kleedt zich veel te koud voor de rillende temperaturen daar..

Jutta Leerdam bevindt zich op dit moment in Canada voor de World Cup! Het is in Calgary ijskoud, maar liefst -21 graden. Ondanks deze ijskoude temperaturen, lijkt Jutta Leerdam tóch in weinig kleding te verschijnen. Terwijl haar collega, Irene Schouten, in een mega dik pak verschijnt. Tóch iets bijpassender, met die temperaturen. Trekt Jutta binnenkort wat meer aan, nu ze in Calgary is?

Jutta Leerdam draagt véél te weinig kleding in Canada

Jutta Leerdam is op dit moment in Calgary, Canada. Ze is hier voor de World Cup van het schaatsen en is helemaal klaar om weer wat nieuwe prijzen in de wacht te slepen. Irene Schouten is ook aanwezig op het toernooi, en die deelt wat ijskoude kiekjes van de temperaturen in Calgary. -21 om precies te zijn, en dat is de reden dat Irene helemaal ingepakt is. Lekker dik aangekleed. In tegenstelling tot Jutta, die zich niks lijkt aan te trekken van de ijskoude temperaturen. Jutta verschijnt in een wit shirtje met korte mouwen, en waar veel huid zichtbaar is. De blondine moet wel oppassen dat ze niet onderkoeld raakt in deze kou, want met zulke outfits valt dat bijna niet meer te vermijden. Gelukkig was Jutta op het moment van de foto niet buiten, dus waarschijnlijk heeft ze haar dikke pak aangetrokken toen ze de buitenlucht instapte. Maar zelf in Calgary, maakt de bloedmooie blondine het dus waar om pikant te poseren. Ergens een model, overal een model.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam toont losse heupjes bij reclame-shoot

Onlangs deelde Jutta Leerdam een uiterst verleidelijke video via Instagram. De blondine wordt natuurlijk regelmatig gevraagd voor verschillende reclame’s, en nu besloot ze om er in eentje te spelen. En één ding is zeker, dat is pas goede reclame. Het speelt zich af op het ijs, en erbuiten. De blondine plaatst via Instagram een ‘recap’ van hoe de shoot in z’n werk ging. En dat had nog een uiterst pikant randje. Jutta is in een pikzwart schaatspak te zien. Haren goed, en gaan. Ze sjeest over het ijs hoe ze dat normaal gesproken ook doet. Ondertussen worden er sportieve beelden geschoten van de blondine. Ook buiten worden beelden geschoten van Jutta. Hier zie je niet haar hele lichaam, maar slechts haar mooie gezicht. Tot slot doet de blondine nog een dansje met haar heupen. De achterkant van Jutta wordt gefilmd, terwijl ze haar losse heupjes toont aan de camera achter haar. Het is in ieder geval te zien dat ze tijdens het schieten van dit reclamespotje intens veel plezier heeft gehad. Maar wie Jutta een beetje kent, weet dat ze overal wel plezier uit haalt. Het is tenslotte zo’n vrolijke dame!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...