Foto: Jurkje van Dionne Stax glijdt bijna van haar schouder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax heeft haar hele kledingkast volhangen met prachtige outfitjes. Wat ze nu aan heeft glijdt wel bijna van haar af…

De knappe blondine weet hoe ze haar volgers moet verwennen. Met dit prachtig kiekje laat ze iedereen weer watertanden. Ze moet alleen niet teveel bewegen anders glijdt haar jurkje nog van haar schouder af.

Dionne Stax is klaar voor de avond

Dionne Stax maakt zich weer helemaal klaar. Bij het programma ARIA is Dionne Stax de presentatrice. Elke dag komt de blondine wel weer in een ander prachtig jurkje. Ook nu heeft ze het weer uitstekend gedaan. Ze heeft haar kleding kast opengetrokken en het eindresultaat mag er zijn. Ze heeft een heerlijk rokje aan gedaan. Om nog goed te kunnen blijven lopen heeft ze deze ook verleidelijk opengeritst. Als we verder naar boven gaan komen we het prachtige topje tegen. Eén schouder is helemaal vrij. Ze moet op het podium alleen niet al te gek gaan doen. Als ze lekker gaat dansen dan glijdt het jurkje zeker van haar andere schouder af. De kijkers van ARIA zouden dat absoluut niet erg vinden!

Dionne Stax’ leven hangt aan een zijden draadje

Veel mensen kennen Dionne van haar programma Dionne Dichtbij. Voor dit programma reist ze de hele wereld rond. Er kan wel geconcludeerd worden dat Dionne Stax een echte avonturier is. Deze avonturier zoekt adrenaline verhogende activiteiten op. Ze zoekt het nu zo erg op dat haar leven letterlijk aan een zijden draadje hangt. Ze is namelijk aan het abseilen. Hier ga je hangend in een harnas naar beneden glijden. Met het harnas klemt ze zich stoer vast aan een kabel. Zonder twijfel of angst begint ze te glijden. Veel mensen vinden dat al eng zat. Dionne Stax gaat nog een stapje verder.. Wanneer ze zich af zet doet ze ook nog doodleuk één hand los. Even zwaaien naar de camera en gaan met die banaan. Haar volgers vinden Dionne ook een echte waaghals. Ze doen de blondine echt niet na!
Dionne Stax in aan het strand

Dionne Stax heeft al even met haar vriendje Steven Jansen. Hij is ook wel bekend van het dj-duo Lucas & Steve. De twee tortelduifjes zijn samen op vakantie gegaan. Dionne Stax deelt nu een paar prachtige kiekjes van de vakantie samen. Zoals er te zien valt zit het tussen de twee nog steeds heel goed. Dionne Stax verrast ook nog eens met een mooie foto. Aan het strand ligt de knappe blondine in haar . Weinig van haar bovenlichaam wordt nu bedekt, maar haar vriendje probeert met zijn arm er voor te zorgen dat haar volgers niks kunnen zien. Hij laat duidelijk weten dat Dionne Stax alleen voor hem is en hij haar met niemand gaat delen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...