Foto: Joy Beune laat lijf zien in zeer strak sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Beune is een van de beste schaatssters van Nederland. En net zoals elke schaatsster heeft ook Joy een prachtig overgehouden aan al dat trainen. 

De prachtige Joy Beune wordt meestal een beetje ondergesneeuwd door vrouwen als Suzanne Schulting en Jutta Leerdam. Toch is het juist daardoor heerlijk verfrissend als ze weer een keer onder de aandacht komt. Joy doet namelijk zeker niet onder voor deze dames, sterker nog, ze is misschien wel de meest interessante van de drie. Joy is pas drieëntwintig en heeft dus nog meer dan genoeg tijd om zichzelf in alle aspecten te ontwikkelen en ontdekken. Ze probeert de jonge blondine regelmatig nieuwe dingen uit, zoals modellenwerk. En die foto’s deelt ze dan natuurlijk met haar volgers. Ook haar trainingsmomenten worden gedeeld. Op de foto hieronder staat Joy klaar om op de fiets te stappen. En dat doet ze met een erg strak pakje aan.

Lees ook: Foto: Kjeld Nuis bedriegt Joy Beune met andere bekende schaatsster

Joy in haar strakke pakje klaar om te gaan

De rest van haar team neemt nog even rust in de achtergrond, maar Joy staat al klaar om te gaan. De knappe blondine is een echte doorzetter en kan niet wachten om verder te gaan met haar trainingen. Dat is een trekje waar meerdere Nederlandse schaatssters last van lijken te hebben. Nu is dat natuurlijk alleen maar mooi. Zo blijven ze niet alleen aan de top, maar ook nog eens goed in vorm. En als je kijkt naar het strakke pakje van Joy, dan zit het met haar vorm wel goed. En als Joy zo blijft trainen, dan houdt ze die ook nog wel even vast.
Het strakke jurkje van Joy Beune kleurt goed bij warme dag

Joy deelt maar al te graag wat er gebeurt in haar leven. Als ze weer een keer lekker een avondwandeling maakt, dan zijn haar volgers daar natuurlijk bij. Tijdens het rustmomentje heeft Joy besloten om maar goed aan te sluiten bij de ondergaande zon. Ze draagt daarom ook een oranje jurkje. In de gloed van de ondergaande zon, gaat Joy bijna op in haar omgeving. Het strakke jurkje staat haar overigens ontzettend goed, wat natuurlijk niet verrassend is. Juist omdat het jurkje zo strak is, krijg je meer te zien van Joy haar . En dat ziet er nu eenmaal goed uit.

Joy Beune het meest gelukkig op een schaatsbaan

Ondanks dat Joy veel buiten mag zijn en leuke dingen onderneemt, voelt ze zich nog steeds het meeste thuis op de schaatsbaan. Dat is echt helemaal haar plekje. Dat is dan ook de locatie waar Joy ’s nachts van droomt en het liefste naar terugkeert. Hunkerend kijkt ze uit naar het moment dat het schaatsseizoen weer begint en ze kan laten zien waar ze al die maanden voor getraind heeft. Joy is helemaal klaar om de schaatsbaan te veroveren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een prachtige foto van haar achterzijde. 

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!

Frenkie de Jong ontvoert Mikky Kiemeney voor lange nacht vol verwennerij (foto’s!)

Mikky Kiemeney was jarig en werd op deze dag even flink verwend door haar vriend Frenkie de Jong!