Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar ‘kleine sneetje’. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen…

Jennifer Hoffman deelt foto van ingewikkelde snee

Onlangs heeft Jennifer Hoffman een foto in haar verhaal op Instagram gezet dat haar volgers deed schrikken. Ze plaatste namelijk een foto van haar duim die flink in het verband is gewikkeld. Dat allemaal zonder enige context. Het is dus niet duidelijk hoe ze zichzelf heeft bezeerd. Wel maakt ze er zelf een grapje over. Ze zegt namelijk: “Valt mee hoor. Klein sneetje. Morgen een pleister”. Gelukkig kan ze er zelf om lachen dus. Daarnaast is ze wel bezorgd over haar uiterlijk. Met zo’n dikke duim in het verband zie je er namelijk niet heel smakelijk uit. Zeker niet op de rode loper. Jennifer is dan ook bang dat ze raar wordt aangekeken wanneer ze die avond op de rode loper moet staan.

Jennifer Hoffman en Juvat Westendorp intiem op foto

Voor in de 127ste editie van Linda. hebben de televisiesterren Jennifer Hoffman en Juvat Westendorp een hele hete photoshoot gehad met z’n tweeën. Daarvan staan er een aantal op de Instagram van Jennifer en een ander aantal op de sociale media van Juvat. De foto’s zijn om van te kwijlen en de vonken spatten er vanaf. Op één van de foto’s zit Juvat in een oldtimer en zit Jennifer verleidelijk op de achterklep. Op een andere zitten ze samen in diezelfde oldtimer met de gezichten wel heel dichtbij elkaar. De spanning in deze foto is niet meer te bevatten. Het is één en al avontuur!
Juvat Westendorp verslaat broertje

Het is bekend dat de acteur een broertje heeft waar hij helemaal gek op is. Daan Westendorp is regelmatig terug te zien op de sociale media posts van Juvat. De twee zijn een hecht team. In een aantal video’s die Juvat onlangs op zijn Instagram deelde, zijn hij en Daan aan het schaken. Hierbij zet Juvat Daan schaakmat. Daan kan er gelukkig om lachen en Juvat viert zijn winst. In de reacties gaan mensen helemaal los. Ze vinden het ontzettend leuk om te zien hoe de twee heren met elkaar kunnen lachen en nemen een voorbeeld aan de broers. In het bijschrift schrijft Juvat: “Voor iedereen die zich afvraagt wie de betere schaker is. Dat ben ik”. Ietsje verderop schrijft hij ook: “Ps. De echte winnaar is natuurlijk Daan. Ik ken weinig jongens die zo gevat en ad rem zijn als hij”.
Jennifer Hoffman deelt ‘cringy’ video

In het bijschrift van deze video zegt Jennifer het al zelf: “Het is een hele cheesy reel geworden. Ik waarschuw je, je tandglazuur zal er vanaf springen”. In de video op haar Instagram deelt ze een aantal foto’s en video’s van zichzelf met haar gezinnetje. Dit doet ze om te vieren dat ze al vijf jaar met haar lieve man samen is. Ze schrijft erbij hoe dankbaar ze is voor haar man en wat voor een geluksvogel ze is. “Zeker nu we met z’n drieën zijn”, zegt ze als afsluiter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?