Foto: Jennifer Hoffman laat zich zonder kleding zien in nieuwe film All Inclusive

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Hoffman brengt ontzettend goed nieuws naar buiten, want de blondine is binnenkort te zien in een nieuwe film. In de trailer is te zien dat Jennifer meerdere keren uit haar kleren gaat voor de film.

Jennifer Hoffman verblijd volgers met nieuwe film

Er is positief nieuws voor iedereen die fan is van Jennifer Hoffman. De blondine is één van de bekendste en knapste actrices van ons land, en ook nog eens een hele goede. Zo kijkt menig mens natuurlijk alleen naar de films waarin ze speelt om naar Jennifer te kunnen kijken. Gelukkig maakt dat helemaal niet uit, want iedereen kan het begrijpen. Jennifer maakt de slechte Nederlandse romantische comedy’s een stuk beter. Zo ook dit keer, want Jennifer speelt in de nieuwste Nederlandse film genaamd All Inclusive. Hierin speelt Jennifer de hoofdrol als moeder van een gezin, die zoals je al raad, op vakantie gaan naar een paradijselijk eiland. Een voorproefje van een aantal spannende scenes met Jennifer zie je hier op ons forum.

Jennifer Hoffman schittert op doek met weinig kleren

De trailer van de nieuwste film waar Jennifer Hoffman in schittert is ook al te bewonderden. We zien dat Jennifer in de film All Inclusive een moeder genaamd Sylvie speelt. Ze heeft twee kinderen en is getrouwd met man Jacco. Deze relatie lijkt niet al te best te zijn, want in het eerste shot zien we Sylvie zeggen dat ze uit elkaar wil met Jacco. Toch gaat het hele gezin naar Bonaire toe voor een lekkere All Inclusive vakantie. Het lijkt erg gezellig, maar ook een en al drama op het eiland. Daarbij zien we dat de puberdochter van Sylvie wel erg graag aan de man wil en hiervoor iets te heeft meegenomen. Al zien we in latere scenes dat Jennifer, oftewel Sylvie, helemaal zonder gaat zwemmen in de zee. Daarbij is ze lekker veel aan het drinken en ook haar man Jacco lijkt zijn verdriet weg te drinken. Dit allemaal terwijl de kinderen de liefde aan het ontdekken zijn. Bekende acteur Frank Lammers heeft ook een rolletje in de film dus dat beloofd humor. Het ziet eruit als een film vol drama en vele scenes waar Jennifer de show steelt, met of zonder .

Jennifer Hoffman staat model in &C magazine

Naast actrice staat Jennifer Hoffman ook regelmatig voor de lens te poseren als model. Niet gek natuurlijk met de looks van de blondine. Dit keer kreeg ze een uitgebreide shoot in het magazine van Chantal Janzen. Hierin staan talloze foto’s en pagina’s met de knappe Jennifer. Het zou kunnen dat de stijl van de shoot je bekent voor komt, want het is geïnspireerd op het Friends karakter Rachel Green, gespeeld door actrice Jennifer Aniston. In het interview vertelt Jennifer over haar nieuwe film, het leven als moeder, en haar totaal verschillende relaties. Genoeg om te zien en lezen dus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.