Foto: Jennifer Hoffman duikt zonder kleding haar bed in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Jennifer Hoffman heeft even tijd zonder haar vriend en grijpt haar kans. Ze duikt zonder enige kledij haar bed in…

Jennifer Hoffman maakt foto’s in bed

Dat Jennifer Hoffman een prachtige vrouw is toch wel landelijk bekend. Met elke foto die ze plaatst op haar sociale media lijkt ze wel knapper te worden. Het is dan ook niet zo gek om te zien dat deze prachtige vrouw al een tijdje bezet is. Ze is ontzettend gelukkig met haar lieve vriend en haar gezellige zoontje. Momenteel mist ze haar mannen ontzettend, want ze is niet thuis. Ze is voor haar werk afgereisd naar Menorca, Spanje. Daar zit ze samen met een grote filmcrew voor het programma 3 Op Reis. Onlangs plaatste ze een foto op haar Instagram verhaal van zichzelf in bed. Daar blijkt ze helemaal niks op aan te hebben! Ze heeft de deken nét zo over zichzelf heen gelegd dat er niks zichtbaar is, maar dat ze niks aanheeft, is wel duidelijk. Ze geeft de camera een verleidelijke knipoog en houdt een boekje omhoog. Het boekje is voor haar werk bij het programma 3 Op Reis. Ze schrijft erbij: “‘k geniet van mijn werk en mis mijn mannen”.

Jennifer Hoffman kruipt dicht tegen vriendin aan

Naast dat Jennifer een geweldige actrice is, mag ze ook regelmatig model staan voor verschillende merken en bedrijven. Op haar sociale media is wel te zien dat ze ervaren is voor een camera en weet hoe ze daar een prachtig plaatje van kan maken. Met zo’n mooi koppie is het sowieso niet zo moeilijk om een mooi eindresultaat te creëren natuurlijk. Een tijdje terug plaatste Jennifer een soort compilatie video op haar Instagram van zo’n dag. Het ziet er supergezellig uit en Jennifer lijkt het ook heel erg naar haar zin te hebben. Twee dagen later plaatst ze een foto van zichzelf met een hele goede vriendin van haar waar ze dicht tegenaan is gekropen. De foto is gemaakt tijdens de fotoshoot en de blondine lijkt dol te zijn op deze dame. De vriendin van Jennifer heet Floor Blijenberg en ook op haar Instagram pagina zijn foto’s van het stel te vinden.
Jennifer Hoffman kraamt ineens klinkklare onzin uit

De blonde presentatrice valt niet in het typerende straatje van ‘dom blondje’. Jennifer is juist erg nuchter en vlot. Tenminste… dat zou je denken, toch? Recentelijk plaatste Jennifer een foto op haar Instagram met het bijschrift: “Abetuu? Be-Bai. Auwaa.” Dat klinkt natuurlijk nergens naar. Vervolgens vertaalt ze het zelf naar: “Avontuur? Bye bye, Au Revoir.” Het lijkt nergens op te slaan, maar de foto die erbij staat, maakt alles duidelijk. Het is namelijk een foto van haar lieve zoontje. Kennelijk heeft het kleine mannetje al zoveel opgepakt dat hij al drie talen kan “spreken”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.