Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!

Jennifer Hoffman in natte shoot voor LINDA

Actrice Jennifer Hoffman is één van Nederlands knapste actrices. De blondine speelt in allerlei films en series en doet ook nog eens mooie fotoshoots. Waarschijnlijk was Jennifer even door haar oude fotocollectie aan het kijken en vond ze ineens wat beeldschone kiekjes. Jennifer heeft al heel wat shoots gedaan in haar leven. Ondertussen is de actrice 41 jaar oud maar zelfs op deze leeftijd staat ze er nog beeldschoon op. Toch had Jennifer behoefte om weer eens een foto te delen van een poosje geleden. Zo laat de blondine weten dat het eigenlijk de bedoeling was om helemaal naar Thailand af te reizen voor deze shoot. Het magazine LINDA wou namelijk een mooi nummer uitbrengen met Jennifer Hoffman. De verre bestemming werd het helaas niet, maar daarom kwam LINDA met een ander creatief idee voor een locatie om de shoot te houden. Want wat is leuker dan een wasstraat in Amsterdam om wat mooie kiekjes te schieten? Natuurlijk vond Jennifer dit geen probleem en het resultaat mag er ook zeker zijn.

Jennifer Hoffman met nat haar en blauwe outfit

De stijl van de fotoshoot is een klein beetje onduidelijk maar het lijkt erop dat het een met veel water moet zijn. Wellicht was het eerste idee wel om in Thailand een strand shoot te doen met allemaal bikini foto’s. Het haar van Jennifer Hoffman is in ieder geval ook doorweekt geraakt door de wasstraat en zit op de foto alle kanten op. Daarbij heeft Jennifer wel nog een spannende rode lippenstift op en een blauw topje aan. Jennifer heeft ook nog een soort matchende blauwe jas achter zich vast die ook van een soort badstof lijkt gemaakt. Misschien komen er binnenkort nog wel meer foto’s naar boven van deze bijzondere shoot in de wasstraat.

Lees ook: Jennifer Hoffman onthult geheim achter deze stralende foto’s

Serie met Jennifer Hofman en Fockeline Ouwerkerk

Op NPO staat tegenwoordig weer een hele leuke serie van acht afleveringen met Jennifer Hofman. De comedy serie heeft een wel heel erg iconisch duo gecast door Jennifer Hoffman met Fockeline Ouwerkerk te laten samenspelen. De serie gaat over het enigszins saaie leven en de dagelijkse sleur van de twee vrouwen. Maar dan raken Jennifer en Fockeline steeds verder verwikkelt in een onbedoeld crimineel avontuur. Jennifer vertelt in een interview over de serie dat het een heel herkenbaar onderwerp is, omdat het soms best stom is om de schone schijn maar te moeten ophouden. Volgens Jennifer zouden we stiekem allemaal wel door het ‘laatste laagje beschaving heen willen breken’.

Serie krijgt geen vervolg

De meeste series waarin Jennifer Hoffman een hoofdrol speelt zijn een groot succes. Zo was ook de verwachting bij de meest recente comedyserie die Jennifer maakte. Helaas deelt Jennifer mee dat het geen tweede seizoen zal krijgen. De blondine deelt op haar Instagram dat ze het een van haar beste avonturen tot nu toe vond om de serie te mogen opnemen. Volgens Jennifer komt het door de NPO dat er geen vervolg komt omdat ze nou eenmaal keuzes moeten maken. Dus helaas slecht nieuws voor alle trouwe fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.