Foto: Jennifer Ewbank onthult in Better Than Ever eindelijk geheim achter verdwijning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Ewbank onthult in het programma Better Than Ever eindelijk het geheim achter haar mysterieuze verdwijning al deze jaren. 

Zangeres Jennifer Ewbank is terug van weggeweest. De zangeres deed jaren geleden mee aan een van de eerdere seizoenen van The Voice of Holland, maar wist daar helaas niet de winst te pakken. Sinds haar deelname is Jennifer alleen een klein beetje van de radar verdwenen. Nu is ze weer helemaal terug. In het programma Better than Ever krijgen veelbelovende afvallers van talentenjachten jaren later de kans om zichzelf opnieuw te bewijzen. En die kans grijpt Jennifer met beide armen aan.

Lees: Vergeten zangeres Dewi Pechler maakt verpletterende indruk met nieuwe foto

Hoe klonk Jennifer al die jaren geleden?

Waarom het uiteindelijk voor Jennifer niet gelukt is blijft een van de grootste raadsels van de muziekwereld. Ze wist The Voice helaas niet te winnen en belandde een beetje op de achtergrond. Dat betekende overigens niet dat Jennifer niks kon. Integendeel, Jennifer kon prachtig zingen. Maar het was niet genoeg om Nederland te overtuigen haar te laten winnen. Hoe ze destijds klonk? Nou, luister zelf maar.

Waar is Jennifer al die jaren geweest?

In 2013 trouwde Jennifer met haar toenmalige man Robin de Munk op slechts zesentwintigjarige leeftijd. Het familieleven slokte een groot deel van haar tijd op en Jennifer had niet meer de energie om te veel tijd in haar muziek te steken. Zeker toen er ook nog eens kinderen bij kwamen kijken. Toch bleef ze een beetje betrokken als artiest en hoorde je hier en daar wel haar naam vallen. Maar een echt grote doorbraak zat er niet in voor Jennifer. De laatste jaren is Jennifer vooral gaan werken aan haar zelf. Ze kampte met angstgevoelens door een ongeluk met haar dochtertje en heeft deze gevoelens door middel van therapie proberen te overwinnen. Inmiddels voelt de zangeres zich erg opgelucht.

Wat doet jennifer nu?

Tegenwoordig doet Jennifer veel op lokaal en regionaal gebied qua optredens. Echt landelijk doorbreken is haar nog niet gelukt. Laatste trad ze bijvoorbeeld, onder begeleiding van een collectief aan ervaren muzikanten, op bij kasteel Oud Wassenaar. Ook is Jennifer bezig met het ontwikkelen van nieuwe muziek. Er kwam vorig jaar een E.P. met 6 nieuwe nummers die Jennifer in Nashville, Amerika, het walhalla van de country muziek, heeft opgenomen. Ze heeft de magie van het nummers ontwikkelen weer aardig te pakken en focust zich weer heerlijk op de muziek.

Jennifer maakt come-back met Better Than Ever

Met haar deelname aan Better Than Ever is Jennifer hard bezig een come-back te maken. Het zou dus zomaar kunnen dat die landelijke doorbraak, waar Jennifer al jaren op aan het wachten is, eindelijk voor de deur staat. Houd haar dus in de gaten, want voor je het weet staat ze in elke uithoek van het land weer op te treden. Want Jennifer Ewbank is terug van weggeweest!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!