Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Populaire influencer Marijn Kuipers, die toch wel bekend staat om haar modebewuste en foto’s, heeft onlangs een plaatje gedeeld die haar nieuwste accessoire prachtig in de schijnwerpers zet: een opvallende piercing. De foto, die al snel veel likes en reacties verzamelde, laat Marijn van haar beste kant zien. Bekijk de foto hier!

Marijn Kuipers laat graag veel van zichzelf zien

De mooie blondine laat graag veel van zichzelf zien. Dat merk je wel als je de foto zo bekijkt. De influencer laat de piercing zo door haar shirtje hee zien en dat is natuurlijk wel bijzonder te noemen. Met haar nieuwste foto laat Marijn wel weer goed zien hoe ze is. En dat is ook wel erg belangrijk voor de mooie blondine. Want haar imago is natuurlijk alles als influencer. En dat mag best een beetje stoerder en vrijer zijn, vindt Marijn. Vandaar ook deze foto.

Marijn laat haar volgers intens genieten

De mooie blondine laat met haar foto haar volgers wel weer bijzonder veel genieten. De mooie dame weet namelijk haar volgers meer van zichzelf te geven dan ze normaal doet. En zelfs met een shirt ertussen valt er een beetje weg te dromen bij Marijn  haar mooie vormen. De leuke dame weet op die manier toch weer een geweldige middag ervan te maken voor haar volgers. Ze laat in ieder geval ook zien dat ze niet preuts is. De blonde influencer durft zichzelf helemaal over te geven aan de foto en dat laat ze met dit prachtige plaatje maar weer goed zien.

Meer zien van Marijn Kuipers? Ga naar Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Marijn Kuipers, dan moet je even haar Instagram bezoeken. Daar staan namelijk nog veel meer mooie plaatjes van de influencer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.