Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Populaire influencer Marijn Kuipers, die toch wel bekend staat om haar modebewuste en foto’s, heeft onlangs een plaatje gedeeld die haar nieuwste accessoire prachtig in de schijnwerpers zet: een opvallende piercing. De foto, die al snel veel likes en reacties verzamelde, laat Marijn van haar beste kant zien. Bekijk de foto hier!

Marijn Kuipers laat graag veel van zichzelf zien

De mooie blondine laat graag veel van zichzelf zien. Dat merk je wel als je de foto zo bekijkt. De influencer laat de piercing zo door haar shirtje hee zien en dat is natuurlijk wel bijzonder te noemen. Met haar nieuwste foto laat Marijn wel weer goed zien hoe ze is. En dat is ook wel erg belangrijk voor de mooie blondine. Want haar imago is natuurlijk alles als influencer. En dat mag best een beetje stoerder en vrijer zijn, vindt Marijn. Vandaar ook deze foto.

Marijn laat haar volgers intens genieten

De mooie blondine laat met haar foto haar volgers wel weer bijzonder veel genieten. De mooie dame weet namelijk haar volgers meer van zichzelf te geven dan ze normaal doet. En zelfs met een shirt ertussen valt er een beetje weg te dromen bij Marijn  haar mooie vormen. De leuke dame weet op die manier toch weer een geweldige middag ervan te maken voor haar volgers. Ze laat in ieder geval ook zien dat ze niet preuts is. De blonde influencer durft zichzelf helemaal over te geven aan de foto en dat laat ze met dit prachtige plaatje maar weer goed zien.

Meer zien van Marijn Kuipers? Ga naar Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Marijn Kuipers, dan moet je even haar Instagram bezoeken. Daar staan namelijk nog veel meer mooie plaatjes van de influencer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!