Jasmine Sendar slachtoffer van grootste schandaal ooit in Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jasmine Sendar heeft de nachtmerrie van elke Expeditie Robinson kandidaat meegemaakt. Alle kijkers van het programma hadden terecht medelijden met de geschokte actrice. Door deze emotionele foto kreeg Jasmine veel steun…

Jasmine Sendar is niet de eerste die in dit seizoen van Expeditie Robinson de valse kant van het spel mee heeft gemaakt. De actrice werd flink belazerd in de 27e aflevering van het wrede programma en was zeker niet het eerste slachtoffer van de ‘slechterik’ van dit seizoen. Iedere kijker weet dat de deelnemers met de aflevering feller worden, maar deze actie ging volgens hen veel te ver. De gemene en onverwachtse actie in de aflevering wekte dus enerzijds veel boosheid en frustratie op, maar was ook de drijfveer voor veel sympathie voor Jasmine. Jasmine Sendar werd onder haar meest recente Instagram foto overspoeld met positieve reacties en was daar heel dankbaar voor. Dat de actrice nog even in het zonnetje gezet moet worden is dus absoluut noodzakelijk!

Kijkers niet blij met achterbakse actrice in Expeditie Robinson

Het liegen en bedriegen hoort nou eenmaal bij Expeditie Robinson, maar blijft nog steeds de minder leuke kant van het programma. Ook Jasmine was hier dus slachtoffer van. Vaak springt er na een aantal afleveringen één deelnemer uit die niet helemaal gewaardeerd wordt door zijn of haar wrede acties. Nadat die kandidaat eruit gestemd wordt, slaat pas de échte tactische gemenerik toe. Heel Nederland is er sinds de 25e aflevering achter wie die geniepige deelnemer van dit seizoen is: actrice Britte Lagcher. Twee afleveringen voordat ze écht door Expeditie kijkers gehaat werd, sloeg ze voor het eerst toe. Blijkbaar voelde dat bedrog wel goed, want Jasmine werd er twee keer zo hard ingeluisd.
Jasmine Sendar bedrogen in Expeditie Robinson door Britte Lagcher

Bij Britte haar eerste wrede actie stemde de actrice haar goede vriend René er op achterbakse wijze uit. De tactische actie van Britte om Jasmine er uit te stemmen ging volgens kijkers echt te ver. Het lukte haar namelijk om Yuki om te praten zodat hij op Jasmine zou stemmen, en dat terwijl Britte recht in Jasmines gezicht zou liegen. Zo dacht Jasmine dat ze veilig was, met de nadruk op dacht… Lagcher zette al haar stemmen in op Jasmine en daarna was het snel gedaan. Zelfs Yuki was het eigenlijk niet met de actie eens; hij reageerde. “Dit gaat veel verder dan een tactische move, dit is echt persoonlijk bedrog”. Zo blij en gelukkig als op de foto hierboven keek Jasmine niet meer na de onverwachtse uitkomst bij het stemmen. Britte mag dan wel een aflevering dichter bij de winst zijn, maar de kans is groot dat andere deelnemers al een koekje van eigen deeg voor haar aan het bakken zijn met het laatste beetje meel en water…

Jasmine Sendar op Instagram in het zonnetje door Jan Kooijman

Lees ook: Om deze vier redenen moet Britte Lagcher Expeditie Robinson 2021 winnen

Jasmine Sendar is na Instagram foto winnaar Expeditie Robinson

De actrice mag er dan wel uit gestemd zijn, maar op Instagram wordt al snel duidelijk dat Team Jasmine blijft bestaan. De actrice wordt overspoeld met lieve reacties en veel kijkers uiten hun boosheid over Britte haar actie. De emotionele foto hierboven deelde acteur Jan Kooijman op Instagram. Blijkbaar heeft Jasmine tijdens haar tijd in Expeditie Robinson zelfs zijn hart veroverd… Jasmine Sendar was vanaf het begin van de Expeditie al een geliefde deelnemer en daardoor was de actie om haar eruit te stemmen niet slim. Dat de actrice erg geliefd is bewees ze zelf in haar laatste aflevering, want haar reactie kon niet beter. “Ik ben toch te goedgelovig”, reageerde ze. Dat Jasmine boos was is natuurlijk terecht, maar haar sympathieke en sportieve reactie zorgde voor nóg meer liefdevolle reacties. Als het aan haar Instagram volgers lag, heeft Jasmine Sendar de Expeditie gewoon gewonnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.