Foto: Jaimie Vaes viert de zomer in nietsverhullende outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes heeft voor de zomer de perfecte outfit uitgekozen. En die laat ze natuurlijk even zien aan haar trouwe volgers.

Het verleidelijke pakje van Jaimie Vaes

Jaimie Vaes heeft een nieuw pakje gekocht en dat moest natuurlijk even gedeeld worden met haar volgers. De knappe influencer is namelijk erg trots op haar outfit en wilde die maar al te graag delen. En dat valt ook goed te begrijpen als je Jaimie in het strakke pakje ziet. De influencer ziet er ongelooflijk goed uit en het is echt een feestje om naar haar foto te mogen kijken. Gelukkig vindt de influencer het erg fijn om haar prachtige lijf te delen met de wereld. Daardoor kan je nu genieten van heerlijke foto’s zoals die hieronder.

Lees ook: Foto: Jaimie Vaes draait met haar bunda als nooit tevoren

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@jaimievaes)

Jaimie Vaes laat heerlijk lichaam zien

Het pakje van Jaimie Vaes bevalt natuurlijk erg goed, maar dat komt vooral omdat je door het pakje erg veel van het aantrekkelijke lichaam van Jaimie kan zien. De knappe influencer heeft een ongelooflijk goed lichaam en deelt dat maar al te graag met haar volgers. Daarom is ze ook zo geliefd. Haar goed gevormde lijf weet namelijk iedereen in zijn greep te houden. Jaimie hoeft dan ook maar weinig te doen om mensen te verleiden, want met zo’n lichaam gaat dat al bijna vanzelf. De knappe influencer weet dus van elke foto een ongelooflijk mooi aanzicht te maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@jaimievaes)

Jaimie Vaes weet wat haar volgers verlangen en helpt hen graag

Natuurlijk weet Jaimie ook wel dat haar volgers helemaal smelten van elke hete foto die ze op haar Instagram plaatst. Daar speelt ze af en toe ook wel een beetje op in door een heerlijk hete foto te plaatsen. Zo plaagt ze haar volgers een beetje. Neem bijvoorbeeld het ontzettend hete plaatjes hierboven. Het badpak dat Jaimie draagt ziet er zo ongelooflijk goed uit, dat wegkijken van de foto bijna onmogelijk is. Het kledingstuk zit ook strak genoeg, dat je het hele lichaam van de influencer goed kan bewonderen. Van haar prachtige curves tot haar verleidelijke blik. Jaimie Vaes weet er weer een spannende bedoeling van te maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@jaimievaes)

Jaimie Vaes is nog lang niet klaar met maken spannende foto’s

De aantrekkelijke dame is nog zeker niet klaar met het maken van spannende kiekjes. Het voelt alsof Jaimie net begonnen is. Ze weet met elke foto ook weer te verrassen, dus haar volgers zijn razend benieuwd met wat voor mooi pakje Jaimie nu weer aan komt zetten. Daardoor houdt de influencer het wel spannend en kijkt iedereen graag uit naar de volgende foto van het verleidelijke lichaam van Jaimie. Je kan er dus rekening mee houden dat Jaimie Vaes in de toekomst nog veel meer spannende foto’s gaat plaatsen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?