Foto: Jaimie Vaes showt lijf in latex pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes toont een pikante foto op Instagram. De brunette verschijnt wederom weer in een strak latex pakje..

Jaimie Vaes deelde onlangs weer een pikant kiekje. Waar we de brunette inmiddels kennen als iemand die er niet vies van is om regelmatig pikant te poseren, steekt deze foto wel boven alle kiekjes uit. Ze geeft zelf al een klein voorproefje; “It’s latex season kiddo’s“.

Jaimie Vaes toont rondingen in strak latex pakje

In het kiekje die Jaimie Vaes plaatste op Instagram, verschijnt ze in een strak latex pakje. Het pak dat ze aanheeft is grotendeels open vanaf de voorkant en is dan ook lekker pikant. Waar de brunette hier op dit moment precies was, is niet bekend. In ieder geval lijkt ze in de Linda te gaan verschijnen, want onder de foto zet ze; “#latexlinda“. Ondanks het mooie uiterlijk van Jaimie, lijken er nog altijd mensen te zijn die het gemunt hebben op de ex-vriendin van Lil’ Kleine; “Niet latex maar laat je ex“, “Ligt het aan mij of zie ik een vis“, “Je gezicht is ook van latex“. Jaimie lijkt zich hier in ieder geval gelukkig niks van aan te trekken, en blijft lekker verder gaan met het plaatsen van pikante kiekjes zoals deze.

Lees ook: Foto: Jamie Vaes laat vreemd voorwerp zien op Instagram

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes)

Jaimie Vaes onlangs al verschenen in de Linda

Onlangs deelde Jaimie Vaes al een opvallende foto op Instagram, vanuit de Linda. Of de brunette er nu wéér in gaat staan, is nog maar de vraag, maar in ieder geval schitterde de reality-ster eerder ook al in de Linda. En hier deed ze openhartig haar verhaal over haar gewelddadige relatie met Lil’ Kleine; “De uitgelekte beelden waren mijn redding“. Dat is wat er op de cover staat van het blad, die de brunette dan ook vol trots plaatst via Instagram. Wie nog meer wil weten over de situatie van Jaimie, zal toch echt de Linda moeten kopen.

Lees ook: Foto: Beeldschone Jaimie Vaes schittert in glimmend leren pakje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes)

Jaimie Vaes lijkt eindelijk gelukkig na horror relatie

Jaimie Vaes deelde een opluchtende foto via Instagram onlangs. Tenminste, de foto zelf was gewoon mooi, poserend, met een zwoele blik en een pikante outfit op Ibiza. Maar de beschrijving onder de foto was uiterst opluchtend. Jaimie Vaes laat weten zich gelukkig te voelen, na de verschrikkelijke relatie met ex-vriend Lil’ Kleine. Jaimie; “LIFE’S GOOD! Life is short. Stop worrying so much. Have fun. Be grateful. Be yourself. Don’t allow others to bring you down“. Jaimie laat dus weten dat het goed met haar gaat. En dat is voor veel mensen een opluchting, aangezien dat een paar maanden gelenden nog totaal niet het geval was. Jaimie zit weer beter in haar vel, dus iedereen is weer blij!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.