Foto: Jaimie Vaes showt lijf in latex pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes toont een pikante foto op Instagram. De brunette verschijnt wederom weer in een strak latex pakje..

Jaimie Vaes deelde onlangs weer een pikant kiekje. Waar we de brunette inmiddels kennen als iemand die er niet vies van is om regelmatig pikant te poseren, steekt deze foto wel boven alle kiekjes uit. Ze geeft zelf al een klein voorproefje; “It’s latex season kiddo’s“.

Jaimie Vaes toont rondingen in strak latex pakje

In het kiekje die Jaimie Vaes plaatste op Instagram, verschijnt ze in een strak latex pakje. Het pak dat ze aanheeft is grotendeels open vanaf de voorkant en is dan ook lekker pikant. Waar de brunette hier op dit moment precies was, is niet bekend. In ieder geval lijkt ze in de Linda te gaan verschijnen, want onder de foto zet ze; “#latexlinda“. Ondanks het mooie uiterlijk van Jaimie, lijken er nog altijd mensen te zijn die het gemunt hebben op de ex-vriendin van Lil’ Kleine; “Niet latex maar laat je ex“, “Ligt het aan mij of zie ik een vis“, “Je gezicht is ook van latex“. Jaimie lijkt zich hier in ieder geval gelukkig niks van aan te trekken, en blijft lekker verder gaan met het plaatsen van pikante kiekjes zoals deze.

Lees ook: Foto: Jamie Vaes laat vreemd voorwerp zien op Instagram

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes)

Jaimie Vaes onlangs al verschenen in de Linda

Onlangs deelde Jaimie Vaes al een opvallende foto op Instagram, vanuit de Linda. Of de brunette er nu wéér in gaat staan, is nog maar de vraag, maar in ieder geval schitterde de reality-ster eerder ook al in de Linda. En hier deed ze openhartig haar verhaal over haar gewelddadige relatie met Lil’ Kleine; “De uitgelekte beelden waren mijn redding“. Dat is wat er op de cover staat van het blad, die de brunette dan ook vol trots plaatst via Instagram. Wie nog meer wil weten over de situatie van Jaimie, zal toch echt de Linda moeten kopen.

Lees ook: Foto: Beeldschone Jaimie Vaes schittert in glimmend leren pakje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes)

Jaimie Vaes lijkt eindelijk gelukkig na horror relatie

Jaimie Vaes deelde een opluchtende foto via Instagram onlangs. Tenminste, de foto zelf was gewoon mooi, poserend, met een zwoele blik en een pikante outfit op Ibiza. Maar de beschrijving onder de foto was uiterst opluchtend. Jaimie Vaes laat weten zich gelukkig te voelen, na de verschrikkelijke relatie met ex-vriend Lil’ Kleine. Jaimie; “LIFE’S GOOD! Life is short. Stop worrying so much. Have fun. Be grateful. Be yourself. Don’t allow others to bring you down“. Jaimie laat dus weten dat het goed met haar gaat. En dat is voor veel mensen een opluchting, aangezien dat een paar maanden gelenden nog totaal niet het geval was. Jaimie zit weer beter in haar vel, dus iedereen is weer blij!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.