Foto: Jaimie Vaes showt lijf in latex pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes toont een foto op Instagram. De brunette verschijnt wederom weer in een strak latex pakje..

Jaimie Vaes deelde onlangs weer een kiekje. Waar we de brunette inmiddels kennen als iemand die er niet vies van is om regelmatig te poseren, steekt deze foto wel boven alle kiekjes uit. Ze geeft zelf al een klein voorproefje; “It’s latex season kiddo’s“.

Jaimie Vaes toont rondingen in strak latex pakje

In het kiekje die Jaimie Vaes plaatste op Instagram, verschijnt ze in een strak latex pakje. Het pak dat ze aanheeft is grotendeels open vanaf de voorkant en is dan ook lekker . Waar de brunette hier op dit moment precies was, is niet bekend. In ieder geval lijkt ze in de Linda te gaan verschijnen, want onder de foto zet ze; “#latexlinda“. Ondanks het mooie uiterlijk van Jaimie, lijken er nog altijd mensen te zijn die het gemunt hebben op de ex-vriendin van Lil’ Kleine; “Niet latex maar laat je ex“, “Ligt het aan mij of zie ik een vis“, “Je gezicht is ook van latex“. Jaimie lijkt zich hier in ieder geval gelukkig niks van aan te trekken, en blijft lekker verder gaan met het plaatsen van kiekjes zoals deze.

Lees ook: Foto: Jamie Vaes laat vreemd voorwerp zien op Instagram

Jaimie Vaes onlangs al verschenen in de Linda

Onlangs deelde Jaimie Vaes al een opvallende foto op Instagram, vanuit de Linda. Of de brunette er nu wéér in gaat staan, is nog maar de vraag, maar in ieder geval schitterde de reality-ster eerder ook al in de Linda. En hier deed ze openhartig haar verhaal over haar gewelddadige relatie met Lil’ Kleine; “De uitgelekte beelden waren mijn redding“. Dat is wat er op de cover staat van het blad, die de brunette dan ook vol trots plaatst via Instagram. Wie nog meer wil weten over de situatie van Jaimie, zal toch echt de Linda moeten kopen.

Lees ook: Foto: Beeldschone Jaimie Vaes schittert in glimmend leren pakje

Jaimie Vaes lijkt eindelijk gelukkig na horror relatie

Jaimie Vaes deelde een opluchtende foto via Instagram onlangs. Tenminste, de foto zelf was gewoon mooi, poserend, met een zwoele blik en een outfit op Ibiza. Maar de beschrijving onder de foto was uiterst opluchtend. Jaimie Vaes laat weten zich gelukkig te voelen, na de verschrikkelijke relatie met ex-vriend Lil’ Kleine. Jaimie; “LIFE’S GOOD! Life is short. Stop worrying so much. Have fun. Be grateful. Be yourself. Don’t allow others to bring you down“. Jaimie laat dus weten dat het goed met haar gaat. En dat is voor veel mensen een opluchting, aangezien dat een paar maanden gelenden nog totaal niet het geval was. Jaimie zit weer beter in haar vel, dus iedereen is weer blij!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!