Foto: Jaimie Vaes laat volgers heel erg schrikken met toegetakeld gezicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Jaimie Vaes laat deze keer even een compleet ander soort gezicht zien op haar sociale media en is ten einde raad.

Jaimie Vaes vraagt hulp voor haar gezondheid

We kennen Jaimie Vaes natuurlijk als dé ex-vriendin van rapper Lil’ Kleine. Die relatie kwam tot een einde toen er allerlei geruchten rond gingen dat de rapper Jaimie zou mishandelen. Vanuit verschillende hoeken kwamen verschillende bewijzen; zowel tegenstrijdig al complimenterend aan elkaar. Die discussie is tot op de dag van vandaag nog steeds gaande, maar wordt een stuk minder uitgelicht dan een tijdje terug. In de tussentijd verschijnen er een heleboel lekkere foto’s van Jaimie op haar Instagram tijdlijn, maar onlangs zette zichzelf weer even in een ander licht. Ze filmde zichzelf en leek wel een ontzettend verminkt gezicht te hebben… Gelukkig zijn het allemaal maar filters! De brunette heeft een soort elfen oren, dikkere lippen én een gekke muts op haar hoofd. Dit hoort allemaal bij de filter. Wat er niet bij hoort, is dat Jaimie ontzettend ziek thuis zit. Ze heeft de griep te pakken en vraagt haar volgers om hulp. Aan de tekst te zien, die ze zelf ook gecensureerd heeft, is ze niet blij met het griepje en ze hoopt er zo snel mogelijk vanaf te komen. Hopelijk herstel je snel, Jaimie. Beterschap!

Jaimie Vaes buigt ver voorover voor wel héél spannend ritje

Voordat Jaimie zie werd, plaatste ze een aantal prachtige foto’s op haar sociale media. Dat zijn we natuurlijk sowieso wel van haar gewend, maar nu plaatste ze een aantal foto’s waar wel heel veel huid op te zien was. Één van die foto’s valt toch wel echt het allermeeste op. Of deze foto ook daadwerkelijk van Jaimie zelf is, is onbekend, maar poeh hey! De brunette plaatste een foto van een volledig ontkleed onderlijf. De persoon van wie dit lijf is zit voorover op handen en knieën en heeft zich van de zijkant laten fotograferen. In werkelijkheid zie je dus eigenlijk niks. Op de grote achterkant van deze persoon staat een speelgoed autootje. De foto krijgt ontzettend veel commentaar. Er is in de reacties ook een grote discussie gaande over of het Jaimie is in de foto of niet. In het bijschrift heeft Jaimie een fotocameraatje gezet met de tekst: “UNKNOWN”. Dat kunnen we op verschillende manieren opvatten. Het kan betekenen dat ze deze foto ergens vandaan heeft geplukt en geen idee heeft wie de echte fotograaf is geweest. Het kan óók betekenen dat ze de identiteit van haar eigen fotograaf op een grappige manier onbekend wil houden. We laten het oordeel aan jullie zelf over!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes)

Jaimie Vaes zakt diep door haar knieën in hoge kousen

Onlangs mocht Jaimie model staan voor Linda Meiden. Het Linda. blad voor jongere vrouwen. De brunette had een ontzettend leuk winters pakje aan met hoge sokken eronder. Haar make-up zat prachtig en ze kijkt ook nog eens lekker verleidelijk de camera in. Wat een perfecte foto van Jaimie Vaes!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?