Foto: Jaimie Vaes laat een hoop van zichzelf zien op selfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes verrast haar volgers graag met een spannende video of foto. Dit keer is Jaimie weer boven zichzelf uitgestegen met een niets verhullend filmpje van haar .

Jaimie Vaes poseert uitgebreid op video

Het is wel gebleken dat Jaimie Vaes na haar lastige break-up met Lil Kleine even nodig had om bij te komen. Het is natuurlijk ook niet niks wat er allemaal tussen de twee is gebeurd, de rechtszaak tussen loopt ook nog steeds. Jaimie en Jorik hebben natuurlijk wel een zoon genaamd Lio waarvoor gezorgd moet worden en het lijkt er zeer sterk op dat enkel Jaimie dat momenteel doet. De brunette heeft een groot kinderhart en heeft vaak in interviews en tv-programma’s laten merken hoe veel ze van haar kind houdt. Daarom is ze nu waarschijnlijk ook een stuk vaker thuis dan in haar wilde party fase. Toch zijn de looks van Jaimie altijd al erg goed geweest. Daarbij is Jaimie ook niet bang om een stukje van haar aan de camera te onthullen. Dit keer besloot Jaimie dat het weer tijd was voor een spannende video.

Jaimie poseert in een klein geel pyjama broekje en een zwart hemdje. Hier heeft Jaimie niks onder aan en dat valt op zijn zachtst gezegd nogal op. Jaimie glimlacht lief in de camera en heeft ook nog eens een gek filter over de video heen gezet. Wat ook opvalt aan de video is hoeveel tattoos Jaimie eigenlijk wel niet heeft. De brunette heeft er ondertussen al flink wat verzameld op haar .

Jaimie Vaes neemt een groot risico op de badkamer

Het is iets van de laatste jaren; influencers die letterlijk alles over hebben voor de perfecte foto. Van een gigantische berg met een afgrond voor de beste foto of een tropisch dier over je laten krioelen voor meer volgers, het gebeurd allemaal. Jaimie heeft er ook een handje van om het randje op te zoeken met haar foto’s. Net zoals op onderstaande foto, waarbij Jaimie poseert op de wastafel. Het is dan misschien geen hoge berg maar ze zou nog steeds met wastafel en al naar beneden kunnen vallen en zichzelf bezeren.  Daarbij is Jaimie ook nog eens bizar lenig door haar voet in een bijzondere hoek neer te zetten. Het resultaat van deze spannende en ingewikkelde foto mag er zeker wel wezen.

Lees ook: Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jaimie Vaes onherkenbaar op oude foto

De meeste mensen kennen Jaimie Vaes alleen zoals ze er nu uitziet, met veel botox en fillers. Toch zag de brunette er niet altijd zo gepolijst uit. Vroeger was Jaimie namelijk wat meer natuurlijk met minder cosmetische ingrepen. Daarom hier een foto uit de oude doos van de jonge Jaimie Vaes. Je kan wel duidelijk zien dat Jaimie enorm is veranderd en wat ouder is geworden. Op deze foto heeft de brunette ook nog wat bollere wangetjes en een wat onschuldigere look. Jaimie is bijna onherkenbaar.

Jaimie Vaes foto van vroeger

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.