Foto: Jade Anna zondigt flink in piepkleine sportoutfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna schittert wel vaker in bloedhete sportpakjes maar deze keer kiest ze voor wel heel bijzondere activiteiten.

Jade Anna heeft onderhand lang en breed bewezen dat ze een voorliefde voor loeistrakke sportoutfits heeft. En gezien haar sportroutine moet dat ook wel. De beeldschone blondine is namelijk dagelijks te vinden in de sportschool en daar moet je er natuurlijk wel goed uitzien. Logisch dus dat Jade Anna bijna uit te tekenen is in de heerlijke setjes. Maar in dit recente plaatje trekt haar bloedhete outfit geeneens de meeste aandacht.

Jade Anna zondigt in loeistrak sportpakje

Als sportschoolfanaat en Instagram-koningin is het logisch dat Jade Anna regelmatig in onthullende outfits verschijnt. En gelukkig maar! Anders zouden we dit soort overheerlijke plaatjes moeten missen, en dat kan natuurlijk echt niet. Jade Anna lijkt er ook zo over te denken. Als je zo hard in de sportschool werkt, moet je dat afgetrainde figuur ook goed laten zien, toch? En als influencer legt Jade Anna natuurlijk ook uitgebreid verslag van al haar sportactiviteiten en de resulterende plaatjes zijn om van te smullen. Zo verwende ze recent fans nog met dit spectaculaire kiekje waarbij ze nog nét niet uit haar topje barst. Maar ondanks de outfit ging de meeste ogen toch naar de tekst die ze erbij schreef! Jade Anna trok namelijk alle aandacht door een loeistrak sportsetje aan te trekken… Maar niet naar de sportschool te gaan!

De hele strakke kleding van Jade Anna

Fans van Jade Anna zijn in rep en roer. Wij snappen het wel! De 18-jarige schoonheid houdt het namelijk behoorlijk geheimzinnig. “Ik wil eens wat anders proberen”, schrijft ze er in het Engels bij. Maar wat, dat vertelt ze niet. Het loeistrakke sporttopje en diep uitgesneden broekje laten weinig aan de verbeelding over, maar naar de sportschool kunnen we afstrepen. De geruchten gaan alle kanten op! Scherpe fans was namelijk ook opgevallen dat Jade Anna een dikke camera vasthoudt. En ja, dat plus het zeer onthullende setje… Daar kan je flink mee weglopen! Voorlopig moeten we het doen met onze verbeelding, maar Jade Anna kennende krijgen we vast binnenkort uitgebreide verslaggeving. Gelukkig kunnen we in de tussentijd nog even genieten van het bloedhete plaatje zelf. Het heerlijke kiekje is namelijk ook om van te watertanden!

Jade Anna deelt kijkjes in bubbelbad met vriendje Gio

Jade Anna lijkt zelf ook te beseffen hoeveel er gebeurd is de afgelopen tijd. Haar maanden zijn gevuld met “eerste keren” en uitproberen lijkt het wel! Zo vierde ze recent nog dat ze officieel mocht tekenen voor haar eigen huis en nam volgers mee in de zoektocht naar haar eigen interieur. En uit deze recente set foto’s blijkt er nog veel meer gebeurd te zijn. Jade Anna deelde namelijk een stel plaatjes uit de afgelopen paar weken en onthulde daarbij wel heel veel. Zo toonde ze een bubbelbad foto met vriendje Gio waarbij ze allebei geen kleding lijken te dragen. Maar ook de andere plaatjes zijn om van te smullen! Zo schitterde Jade Anna letterlijk én figuurlijk in een piepklein topje in de Spaanse zon. Jade Anna lijkt te stralen van geluk!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!